Fanii extremi din Asia de Sud-Est ai Lisei din BLACKPINK sunt criticați pentru terorizarea rețelelor de socializare ale celorlalte membre

În industria K-pop, fanii pot fi văzuți ca fiind cei mai pasionați, dar uneori și extrem de răi când vine vorba de membrii preferați din grupuri.

Deși există fani amabili și logici care își susțin membrii preferați într-un mod rezonabil și corect, există unii care duc acest lucru la extrem și provoacă mai mult rău decât bine. Acești indivizi sunt fani care susțin în mod substanțial un anumit membru al unui grup de idoli și își exprimă ura față de ceilalți membri.

Acestui tip de fani i se dă numele de „Akgae”. Fanii Akgae sunt cunoscuți pentru că își exprimă loialitatea și dragostea față de un anumit membru și, în mod eronat, cred că dacă trimit comentarii negative altor membri, îi vor face membrului favorit un favor.

Recent, un internaut a folosit o comunitate online pentru a-și exprima furia față de fanii BLACKPINK cu aceste caracteristici. Acesta a explicat explicat: „Fanii akgae ai lui Lisa din Asia de Sud-Est sunt o problemă reală. Amploarea acestui lucru este o problemă reală. Au folosit cuvinte necenzurate la adresa lui Jennie când BLACKPINK a promovat pentru prima dată, spunând că Jennie este singura care este susținută de companie. Au spus că este urâtă, nu poate cânta și alte înjurături. Apoi, Jennie a scris un mesaj de susținere pentru Rosé și au înjurat-o și pe ea.”

Acesta a mai spus că: „Atunci când Rosé a postat fotografii, ei au continuat să o atace în comentarii, așa că aceasta a șters postarea. Fanii din Asia de Sud-Est sunt o problemă serioasă. Ei continuă să vorbească doar despre Lisa, chiar și în secțiunea de comentarii din postările altor membre.”

Ca răspuns, internauții au comentat: „Urăsc când spun că este „prea albă … prea slabă”, „Dacă vor înjura mereu, nu ar trebui să fie fani”, „A fost o vreme când Rose și-a șters postarea de pe Instagram pentru că a fost terorizată”, ” Urăsc fanii akgae ai lui Lisa, fac mereu lucruri de genul ăsta”, „Am crezut că este ciudat când au spus că Lisa nu este atât de populară în Coreea, deoarece coreenii sunt rasiști” , „ Jennie și-a șters toate postările din timpul promoțiilor sale solo din cauza acestor akgae. Poți spune cât de răi sunt”, „Acesta este K-pop, nu pop din Asia de Sud-Est, de ce sunt atât de furioși?” și „Vreau doar să știe că, dacă Lisa nu ar fi debutat în Coreea, nu ar fi devenit atât de faimoasă. Dacă vor teroriza celelalte membre, atunci ar trebui să o ia pe Lisa și să o promoveze doar în Asia de Sud-Est.

sursa: allkpop

3 gânduri despre „Fanii extremi din Asia de Sud-Est ai Lisei din BLACKPINK sunt criticați pentru terorizarea rețelelor de socializare ale celorlalte membre

 1. Nariko-Holy

  Desi am mai vazut asfel de comentari, si nu este nimic nou pentru mine, mereu mi s-a parut asa urat! In curand o sa debuteze si Lisa solo, poate asta îi calmeaza 1-2 luni

  Apreciază

  Răspunde
  1. jangmyunghee0819

   Se vor calma doar cand vor realiza ca terorizandu-le pe celelalte membre afecteaza toata trupa , inclusiv pe favorita lor . Nu e un caz special , in toate fandomurile sunt astfel de persoane .

   Apreciază

   Răspunde
 2. Nariko-Holy

  Stiu ca in toate fandom-urile se intampla, dar este foarte dureros sa vezi asta in al tau. Cat despre faptul ca „se vor calma doar cand vor realiza ca terolizand-ule pe celelalte membre afecteaza toata trupa, inclusiv pe favorita lor” nu prea cred. Fanii de genul asta nu realizeaza niciodata acest lucru.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s