Im Soo Jung și Do Hyun sunt confirmați în rolurile principale ale unei noi K-drame tvN

Im Soo Jung And Lee Do Hyun Confirmed As Leads Of New tvN Drama

Im Soo Jung și Do Hyun vor juca într-o nouă K-drama!

Pe 8 iulie, tvN a anunțat că Im Soo Jung și Lee Do Hyun sunt confirmați în rolurile principale ale unei noi drame  “Melancholia” (titlu literal).

Acțiunea dramei va avea loc la un liceu privat corupt, cu tratament preferențial. Drama va spune povestea frumoasă a unui profesor de matematică și a unui elev genial la matematică.

Im Soo Jung va interpreta rolul profesoarei de matematică de liceu Ji Yoon Soo, care pare bună din exterior, dar devine foarte tenace și încăpățânată odată ce se hotărăște asupra cuiva. Extrem de pasionată de matematică, este o profesoară care își încurajează elevii să-și găsească propriile răspunsuri.

Lee Do Hyun va prelua rolul geniului la matematică Baek Seung Yoo. Este un tip care nu vorbește mult,  trăind izolat din propria voință, căruia îi place fotografia. Deși s-a clasat pe ultimul loc în liceu, el a fost de fapt as la olimpiadele de matematică când era mai mic, fiind admis la Massachusetts Institute of Technology la vârsta de 10 ani, și la care a renunțat la vârsta de 12 ani.

“Melancholia” este scrisă de Kim Ji Un, persoana din spatele “Cheongdam-dong Alice”, “Hyde, Jekyll, M” și “Doctor John” și va fi regizat de Kim Sang Hyub, care a condus și “Extraordinary You” și “True Beauty.” Serialul va fi difuzat pe postul  tvN în a doua parte a anului.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s