Membra unui grup de fete, care are poziția de lider, își arată recunoștința în emisiunea „The King of Mask Singer”

Girl Group Leader Shares Her Resolve And Gratitude On “The King Of Mask Singer”

În ultimul episod de la „The King Of Mask Singer”, opt concurenți au participat la provocarea impusă pentru câștigarea coroanei.

În prima rundă, competiția a fost între Bul-mung și Mul-mung, care au realizat un cover al piesei „Without All the Traces of Time” de la O.WHEN. Mul-mung a reușit să își evidențieze vocea puternică, iar Bul-mung s-a folosit de vocea blândă pentru a impresiona.

Bul-mung a avansat în runda a doua, iar Mul-mung și-a dat jos masca, după ce a cântat melodia „Password 486” de la Younha. Se pare că artista a fost membra care are poziția de lider și rapper în MOMOLAND, adică Hyebin.

Aceasta a spus: „Chiar și în momentul de față, îmi tremură mâinile. Aceasta a fost prima oară după mult timp în care am avut ocazia de a interpreta o melodie, pe care să o cânt doar eu. Nu credeam că vor fi persoane care să îmi recunoască vocea și numele, însă m-am înșelat. Sunt recunoscătoare acelor persoane. Porecla mea este „Hyeb-jjang”, care înseamnă „Hyebin va fi cea mai bună!”. Voi lucra din greu să fac acest lucru să devină realitate!”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s