Compania cosmetică ‘Smooth E’ își cere iertare, după ce a fost prinsă promovând o postare de hate cu Jennie din BLACKPINK

În data de 12 iulie, Smooth E, una dintre cele mai mari companii de cosmetice din Thailanda, a fost surprinsă promovând o postare de ură pe Twitter despre Jennie din BLACKPINK.

Postarea conținea comentarii negative făcute la adresa artistei, afirmând că reprezintă o dezamăgire și că nu merită să aparțină trupei BLACKPINK. Mai mult, hastag-urile folosite în tweet au fost adesea folosite de anti-fanii lui Jennie.

Drept urmare, Smooth E a început să primească critici imense de la fanii trupei BLACKPINK. Aceștia au adus în discuție faptul că tweet-ul de ură a fost postat în 2018 și nu ar fi putut fi o coincidență pentru Smooth E să promoveze o postare de acum trei ani, ceea ce înseamnă că a făcut-o intenționat.

Ce nu știe prea multă lume este că pentru a promova un tweet, este nevoie de proces manual lung de găsire a postării, selectarea opțiunii de promovare a acestuia, selectarea țării și a fusului orar, furnizarea informațiilor de contact, introducerea informațiilor de facturare și multe altele.

„#ApologizetoJennie” a început să ia amploare pe Twitter, mulți fani solicitând ca Smooth E să lanseze scuze oficiale. La scurt timp, Smooth E a publicat pe pagina lor de Twitter scuze oficiale către Jennie și și fanii BLINK, în legătură cu această problemă.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s