Song Kang sugerează o scenă de sărut mai lungă cu Han So Hee în timpul filmărilor dramei ‘Nevertheless’!

Song Kang l-a întrebat pe regizor dacă n-ar fi trebuit să o sărute pe actrița Han So Hee mai mult!

În data de 12 iulie, JTBC a lansat un nou making film (videoclip în care se prezintă cum au fost filmate anumite faze din episoade) pentru drama în curs de difuzare, ‘Nevertheless’. Noul videoclip a stârnit zvonuri cum că Song Kang și Han So Hee s-ar putea întâlni în viața reală.

Internauții cred acest lucru după ce au analizat și observat chimia celor doi, dar și atitudinea lui Song Kang față de actriță. În timpul scenei de sărut, actorul l-a întrebat brusc pe producător: „Ar trebui să o sărut mult timp?”. Regizorul a răspuns: „Nu. Nabi (personajul jucat de Han So Hee) ar trebui să refuze (sărutul) și să te împingă. Ai grijă să nu-i rupi capul (lui Song Kang)”.

La auzul discuției, Han So Hee a glumit: „Lui Park Jae Eon (personajul jucat de Song Kang) i se va rupe capul. Voi mânca singură mâncarea”. Cei doi au râs împreună și Song Kang a spus: „Este mort. Park Jae Eon”.

În mod surprinzător, fanii s-au îndrăgostit din nou de acest cuplu jovial! Câteva comentarii au fost: „Nu mă pot opri din a zâmbi uitându-mă la acești doi”, „În acest ritm, sper cu adevărat că Song Kang și Han So Hee sunt într-o relație”, „Îi iubesc pe amândoi, sunt atât de dulci”, și multe altele.

Aveți mai jos întregul videoclip!

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s