Taeil din NCT bate recordul mondial Guiness după ce atinge suma de 1 milion de urmăritori într-un timp scurt!

Taeil din NCT a doborât un record mondial!

În data de 13 iulie, cei de la Guinness World Records au postat un anunț pe contul oficial de Twitter, unde au dezvăluit faptul că Taeil din NCT a stabilit un nou record mondial, devenind persoana care a înregistrat cel mai rapid peste un milion de urmăritori.

Reușita lui Taeil a fost obținută într-un timp impresionant de doar o oră și 45 de minute! Acesta urmărește doar 7 conturi pe Instagram, cele ale colegilor săi de trupă.

Taeil și-a exprimat uimirea, spunând: „Vreau să mulțumesc tuturor fanilor! Am fost foarte surprins când am aflat vestea! Nu mi-am imaginat niciodată că voi primi un astfel de titlu de la Guinness World Record. Sunt cu adevărat recunoscător pentru dragostea și sprijinul vostru! Nu aș fi ajuns aici fără fanii grupului. Voi face tot posibilul să interacționez cât mai mult cu voi pe această platformă! Vă iubesc pe toți!”

Anterior, recordul a fost deținut de actorul Rupert Grint, care a jucat în faimoasa serie „Harry Potter”. Acesta a atins cifra în aproximativ 4 ore și 1 minut, anul trecut, în noiembrie.

Felicitări Taeil!

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s