I.M spune cum a reușit să strecoare versuri sexuale în melodia de titlu a trupei MONSTA X

Dacă ați ascultat deja melodia „Gambler„, v-au rămas întipărite cuvintele îndrăznețe spuse de I.M la refren: „Hot as F”. Melodia a fost scrisă de el și de membrul Joohoney.

Într-un interviu recent cu jurnalistul muzical american Jeff Benjamin pentru TIDAL, I.M din trupa MONSTA X a  vorbit deschis despre cum a reușit să încalce puțin regulile pentru a putea include o frază explicită în cel mai recent album One of a Kind” al trupei MONSTA X.

Când Jeff a cerut grupului să împărtășească care sunt versurile lor preferate dintre toate melodiile de pe album, I.M a răspuns că îi place foarte mult expresia „Hot as °F” din „GAMBLER” – piesa principală: „Deși cuvântul „F” intenționat este destul de evident pentru majoritatea (fuck), I.M a explicat cum adăugarea acestui simbol  „°”  în fața  literei „F” este ceea ce i-a permis să se înțeleagă cu casa de discuri: „Dacă nu este TMI, de fapt, agenția nu dorea acea frază, deoarece sună puțin nepotrivită, dar apoi am reparat „F” înlocuindu-l cu temperatura Fahrenheit.” 

Trebuie să recunoaștem, I.M a găsit o soluție destul de creativă! Și nu este prima dată când I.M a fost ingenios într-o astfel de situație. În timp ce promova primul lor album englezesc All About Luv”, trupa a fost întrebată despre semnificația piesei „Middle of the Night” în timpul unui interviu acordat B96 Chicago.

Versurile acelei melodii sunt, de asemenea, destul de sugestive, incluzând referințe ca „dormit în Motel 6” și „asigurându-te că prietenii tăi nu știu”, dar I.M a fost pregătit cu un răspuns adecvat difuzării: „Poate fi ceva foarte personal, foarte emoțional, depinde de acea persoană. Dacă vedeți versurile, este vorba despre cineva care vă lipsește – fostul vostru iubit.”,

În acest moment, MONSTA X se pregătește pentru al doilea album englezesc, care va fi gata în lunile următoare, și evident va fi interesant să vedem ce versuri fierbinți mai urmează!

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s