Jennie din BLACKPINK vorbește despre evoluțiile sale, canalul de YouTube și altele

BLACKPINK’s Jennie Shares Thoughts On Her Performing, YouTube Channel, And More

Jennie din BLACKPINK captează atenția publicului, după ce a participant la un pictorial organizat de revista Elle Korea!

În data de 14 iulie, revista a lansat un pictorial în care era prezentă Jennie, În timpul ședinței foto, artista a avut oportunitatea de a prezenta o varietate de stiluri excentrice. În legătură cu acest aspect, a spus: „Atunci când o poveste a putut fi transmisă printr-o melodie sau un anumit stil, va apărea un alt mod de distracție. Tind să depun eforturi mari pentru a transmite aceste tipuri de povești prin muzica pe care o produc și fotografiile cu mine.”

În ianuarie, Jennie și-a deschis propriul canal de YouTube. În ceea ce privește acest lucru, artista a spus: „M-am gândit că acesta este cel mai potrivit mod de a-mi arăta viața de zi cu zi, în afara scenei. Mă simt corectă făcând asta prin acest mod. În plus, filmarea videoclipurilor pentru YouTube este mult mai distractivă decât mă așteptam.”

Mai apoi, a discutat despre abilitățile sale de performanță din timpul spectacolelor: „La ceva timp după ce trupa BLACKPINK are un spectacol pe scenă, urmăresc mereu acel videoclip. De fiecare dată când îmi văd expresiile faciale, mă bucur să văd ceva nou la mine. De asemenea, mă bucură când îmi amintesc de momentele în care am interacționat cu fanii!”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s