Trupa MY.st se desființează, membrii iau măsuri legale pentru anularea contractelor

EXCLUSIVE] INTERVIEW WITH'K-POP BOYGROUP MY. st!

Membrii MY.st încetează promoțiile ca artiști, iar printre cauzele ce au dus la această situație sunt problemele financiare și creditele companiei.

Membrul Keonwoo a publicat o postare în Instagram, în care a dezvăluit că trupa nu va mai continua, din mai multe motive. MyStar Entertainment nu a achitat salariile majorității angajaților (stiliștilor, lucrătorilor de la companie, persoanelor ce dau în chirie dormitorul, compozitorilor etc.). De asemenea, idolii nu au putut promova normal, compania nefiind în stare să asigure cele mai de bază necesități. Ei nu aveau un program bine-stabilit, iar sala de antrenamente se schimba mereu.

Agenția trupei întârzia mereu cu plata pentru chirie, din această cauză membrii aveau apa caldă deconectată în timpul iernii, au fost încercări de a da idolii afară din dormitor, iar odată chiar au fost dați afară din dormitor.

Când membrii și-au exprimat dorința de a pleca, agenția le-a cerut o sumă astronomică pentru a acoperi cheltuielile (toate cheltuielile de la debut, dar membrii nu pot crede că a fost investită o sumă atât de mare în ei).

La moment, cei cinci membri au angajat avocați pentru a obținea anularea contractelor.

Keonwoo a mai dezvăluit că din această situație el primește ajutor medical și psihologic. El a spus că membrii țin legătura între ei, și a cerut fanilor să-i susțină.

sursa: deerzone

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s