Sehun din EXO vorbește despre viitoarea dramă în care va juca, trupa sa și altele

Sehun Talks About His Upcoming Drama With Song Hye Kyo, Success Of EXO’s Recent Comeback, And More

Sehun din EXO a captat atenția tuturor după ce a participat la un pictorial realizat de revista Esquire!

În cadrul interviului ce s-a desfășurat după realizarea minunatelor fotografii, Sehun a dezvăluit că recent a început să mănânce mult ignam chinezesc și pui, care sunt ambele alimente sănătoase. Apoi, a adăugat: „Toată lumea îmi spune că par genul care ar savura orice tip de vin, însă nu este așa. Nu mă înțeleg foarte bine cu această băutură.”

Deși înainte nu avea niciun fel de interes în golf, recent a început să practice acest sport alături de prietenii săi. El a explicat: „M-am dus cu prietenii mei din copilărie la un fel de centru special pentru golf. Prima dată când am lovit mingea, am făcut-o bine. Am fost uimit, pentru că am primit lecții acum trei ani. Am văzut atunci cum e. Golful poate fi distractiv, dacă știi cum să lovești mingea. Treptat, am devenit mai priceput la sport, mai ales după ce am pus tot felul de pariuri cu amicii mei. Pentru că nu voiam să fac cinste, am devenit mai bun și spiritul meu competitiv a crescut.”

Apoi, Sehun a vorbit despre performanțele sale ca artist pe scenă: „Sincer, îmi lipsesc acele momente în care ne putem distra alături de public. Nu de fiecare dată când ne aflăm pe scenă, ne simțim confortabil. De multe ori, încercăm lucruri noi și asta poate fi dificil, mai ales dacă grupul e alcătuit din mulți membrii. De asta, sunt mereu tensionat în culise, când știu că urmează să facem un spectacol pentru fanii noștri. Mai ales când coregrafia se schimbă chiar în ultima zi de antrenament.”

În ceea ce privește succesul revenirii cu „Don’t Fight the Feeling” de la EXO, artistul a comentat: „Mă simt foarte fericit. A fost prima noastră revenire după atât de mult timp de inactivitate. Chiar dacă nu am avut multe posibilități de a promova revenirea din cauza pandemiei, am simțit că fanii încă ne iubesc. Toți membrii au fost foarte bucuroși să vadă faptul că oamenii încă sunt aici pentru noi, chiar și după atât de mult timp.”

Se știe faptul că Sehun a acceptat rolul unui personaj în viitoarea dramă „Now, We Are Breaking Up”. Legat de asta, el a spus: „Este o dramă care se petrece la agenția de modă The One. Eu voi interpreta rolul lui Hwang Chi Hyung, care este fiul directorului care deține agenția. Voi intra în echipa de design, iar liderul va fi actrița Song Hye Kyo. În general, sunt un om foarte cinstit și pot coopera ușor cu oamenii din jurul meu, mai ales când muncesc. Cred că aceste calități sunt similare cu personajul pe care îl voi interpreta.”

La final, artistul a concluzionat: „S-ar putea să par o persoană care nu este lacomă, însă am foarte multe dorințe într-o varietate mare de domenii, inclusiv actoria, muzica și moda. Vreau să duc o viață bună, ca peste 20 de ani să îmi mulțumesc singur lui Sehun din prezent, pentru toată munca depusă.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s