Branduri globale precum Porsche și Bvlgari renunță la Kris Wu ca ambasador al mărcii lor

În urma știrilor recente legate de o controversă de agresiune sexuală ale lui Kris Wu, mărcile globale se mișcă rapid pentru a rupe legăturile cu celebritatea chineză.

După ce a debutat în trupa EXO și a devenit o celebritate în China, Kris Wu a obținut diverse oferte de publicitate și a devenit ambasador pentru mai multe branduri globale. Cu toate acestea, aceste mărci se mișcă rapid pentru a renunța la contractul cu el, din cauză că a fost implicat într-o controversă șocantă privind agresiunea sexuală.

Louis Vuitton a anunțat pe Weibo că va renunța la colaborarea cu Kris Wu, care a fost ambasadorul lor din 2018, până la publicarea rezultatelor anchetei judiciare. În plus, Bvlgari și Porsche au anunțat, de asemenea, că își vor rezilia contractul cu celebritatea. Porsche a declarat că vor încheia imediat contractul cu Kris Wu, care a fost selectat pentru a fi purtătorul de cuvânt al cursei auto în aprilie 2021.

Există numeroase alte mărci care au anunțat că renunță la colaborarea cu Kris Wu în calitate de purtător de cuvânt în urma seriei de controverse care au apărut săptămâna aceasta.

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s