Internauții sunt suspicioși referitor la identitatea „iubitei reporterițe” a lui Lee Soo Man, deoarece aceasta ar fi mătușa lui Giselle din aespa

Internauții cred că au dat de urma femeii care primește cadouri scumpe de la Lee Soo Man!

În data de 21 iulie, fondatorul și directorul executiv al SM Entertainment, Lee Soo Man, a făcut ravagii în presă pentru că ar fi dăruit iubitei sale o vilă în Gangnam în valoare de aproximativ 5 miliarde de woni (4,3 milioane dolari).

Mass-media a descris-o pe iubita lui Lee Soo Man, „B”, ca fiind un „reporter coreean în filiala din Seul a unei companii de difuzare din America de Nord care acoperă știri din Statele Unite, Singapore, Hong Kong și Coreea de Sud”.

„B” este, de asemenea, cunoscută ca fiind cu 17 ani mai tânără decât Lee Soo Man, un important reporter de știri din SUA, precum și un autor, având diverse publicații. „B” a găzduit chiar recent o conferință la care a participat și Lee Soo Man.

Acum, internauții se confruntă cu zvonuri care se răspândesc rapid prin intermediul comunităților online, potrivit cărora această „iubită reporteriță” ar fi mătușa lui Giselle, membra aespa.

De fapt, identitatea mătușii lui Giselle este binecunoscută printre fanii aespa, întrucât este o foarte importantă figură din presa din SUA. Mătușa lui Giselle și-a arătat adesea sprijinul public față de aespa prin intermediul postărilor sale de pe rețelele de socializare.

Internauții au răspuns la zvonuri cu comentarii precum:

„Stați așa, atunci Giselle a intrat în agenție prin conexiunile ei? Este ca o a doua Sunny din SNSD ( membra grupului veteran este nepoata lui Lee Soo Man)

„Este acesta chiar motivul pentru care Giselle a debutat la mai puțin de 3 luni după ce a devenit stagiară? …”

„Uau Giselle nu are nicio grijă… Totul era deja aranjat…”

„Faptul că Lee Soo Man i-a dat iubitei sale o vilă nu este o problemă în sine … dar dacă acest lucru este adevărat, atunci asta este o altă poveste”

„Acum știm ceva nou despre Giselle, are cunoștiințe foarte bune”

„Adică, chiar dacă totul este adevărat … Giselle tot îndeplinește o mulțime de cerințe de care aespa avea nevoie pentru a debuta … aveau nevoie de un rapper și de un vorbitor de limbă engleză”

„A avea conexiuni chiar și prin familia ta este norocul tău” 

„Acum sunt și mai invidioasă pe Giselle”

Prima soție a lui Lee Soo Man, pe care a cunoscut-o în timp ce își făcea masteratul la o universitate din California, a decedat în 2014.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s