Yuri din Girls’ Generation spune care sunt cele mai importante trei lucruri pe care le-a făcut în viața ei

Fără să fie nevoie de prea multe cuvinte, răspunsul ei a fost evident!

Yuri a revenit recent în vârful faimei sale, remarcându-se prin jocul său actoricesc din drama „Bossam: Steal The Fate”. Bineînțeles, Yuri avea deja succes ca membră a grupului care a marcat istoria industriei de divertisment a Coreei, Girls’ Generation. După un drum de succes parcurs cu celelalte membre, ea își urmează acum calea singură, ca actriță.

Atenția publicului i-a priit artistei, iar ea a dat un scurt interviu pentru revista Allure în timpul ședinței sale foto, în care i s-au pus în evidență farmecele.

Yuri a fost întrebată care sunt cele mai importante trei lucruri pe care le-a făcut vreodată în viața ei, iar ea a împărtășit cu plăcere că acestea nu sunt altele decât: „Faptul că m-am născut, că am făcut parte din Girls’ Generation și că m-am împlinit ca artistă, jucând în „Bossam: Steal The Fate”. După mult timp de gândire, abia atunci am primit rolul în dramă și am reușit să îmi iau energia din nou din ea. Am simțit că aceasta a fost drama care mi-a dat răspunsul, demonstrându-mi că am muncit din greu, la toate încercările prin care am trecut în tot acest timp. Este o dramă foarte prețioasă pentru mine care mi-a dat puterea să pot face față unor noi provocări”.

Anterior, drama în care a jucat Yuri, „Gogh, The Starry Night”, nu a primit recenzii bune. Cu toate acestea, datorită rolului pe care l-a avut în „Bossam: Steal The Fate”, cântăreața a reușit să se consolideze și ca o actriță de succes.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s