JYP Entertainment a dat afară un stagiar din cauză că era gay

KilliAN ne-a dezvăluit povestea sa!

Artistul, pe numele lui real – Lin Jiale, a dat recent un interviu, unde a vorbit despre începuturile sale și experiențele trăite ca stagiar sub JYP Entertainment. KilliAN a debutat prima dată drept copil actor în Hong Kong, când avea numai 8 ani.

Apoi, a fost recrutat de JYP Entertainment când era în gimnaziu, compania aflând de acesta prin intermediul rețelelor de socializare. KilliAn a spus – „Am primit șansa, dar părinții mei s-au împotrivit. M-am certat tare cu părinții mei din cauza dorinței mele de a mă muta în Coreea. Pe scurt, am reușit să mă alătur agenției când aveam 14 ani.”

Fostul stagiar JYP a dezvăluit că se pregătea să debuteze ori în 2PM ori în 2AM. A spus că putea face parte dintr-o trupă, dacă nu era dat afară. KilliAN a dezvăluit că adevăratul motiv pentru care a trebuit să plece este că a fost prins având o relație cu un alt stagiar din agenție.

Aceasta a explicat – „Sunt gay, dar coreenii pe atunci erau foarte conservatori și, într-un final, mi-au spus să plec. Asta s-a întâmplat acum câțiva ani, dar acum e pentru prima dată când vorbesc public despre motivul plecării mele.”

Sursa: kstarlive

Un gând despre „JYP Entertainment a dat afară un stagiar din cauză că era gay

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s