Unii fani consideră că BTS trebuie scutită de serviciul militar dacă va continua să fie chemată la diverse evenimente guvernamentale

Anterior, Casa Albastră a anunțat că președintele Moon Jae In i-a numit în mod oficial pe membrii BTS drept reprezentanți speciali, prezidențiali pentru viitoarea creștere culturală a Coreei de Sud.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Casei Albastre, Park Kyung Mi, pe 21 iulie, președintele a ales să numească grupul ca reprezentanți speciali ai creșterii culturii Coreei pentru a „extinde puterea diplomatică și creșterea țării la nivel global, într-o perioadă în care statutul Coreei de Sud în societatea internațională câștigă o mai mare recunoaștere.

Prima activitate formală a lui BTS, ca trimiși prezidențiali, va fi să participe la 75-a Adunare Generală a Organizației Națiunilor Unite, care va avea loc în septembrie. Grupul intenționează să transmită un mesaj de speranță și confort pentru tinerii din întreaga lume. După care, grupul este așteptat să colaboreze cu diferite organizații internaționale în domenii precum protecția mediului, sărăcie, diversitate și multe altele, în calitate de trimiși prezidențiali care reprezintă Coreea de Sud.

Fanii ARMY au fost mulțumiți de știrile recente, dar au ridicat din nou problema scutirii militare. Unii fani spuneau: „BTS ar trebui să beneficieze de un astfel de avantaj, cum ar fi scutirea militară, dacă vor fi chemați ici și colo pentru evenimente guvernamentale. Dacă vor fi numiți trimiși prezidențiali, nu ar trebui să fie cel puțin acordată o scutire a serviciului militar.”

Cu toate acestea, membrii BTS au răspuns la controversa legată de problema înrolării, într-o conferință de presă din noiembrie anul trecut, spunând: „Dacă există un apel din partea țării, vom răspunde oricând. Serviciul militar este o obligație națională.”

La cea de-a 95-a Reuniune Națională de Revizuire și Coordonare a Politicilor din 2019, Guvernul a discutat despre necesitatea extinderii domeniului, pentru a include și persoanele din cultura k-pop și a artiștilor precum membrii BTS, care au contribuit la consolidarea prestigiului Național, pentru a fi incluși în amânarea înscrierii.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s