Yeo Jin Goo, Tiffany și Sunmi discută despre rolurile lor în cadrul emisiunii „Girls Planet 999”

Yeo Jin Goo, Sunmi, And Tiffany Talk About Their Roles In Upcoming Competition Show “Girls Planet 999”

Cu ocazia aniversării de 10 ani a revistei 1st Look, invitații speciali au fost Sunmi, Tiffany și Yeo Jin Goo.

Girls Planet 999” este un program de supraviețuire destinat concurentelor din Japonia, Coreea și China. Toate fetele au același vis, adică cel de a avea oportunitatea de a face parte dintr-un grup k-pop. Yeo Jin Goo va fi gazda show-ului, iar cele două artiste au fost supranumite „K-Pop Masters”.

În cadrul interviului ce a urmat după realizarea fotografiilor aniversare, Yeo Jin Goo a spus: „Deseori, mărturisesc faptul că îmi place să mă aflu în fața unor noi provocări. Cu această ocazie, cred că mi-am dovedit cuvintele. Totuși, recunosc că m-am gândit mult la asumarea acestei provocări. M-am îngrijorat puțin când m-am gândit la rolul pe care îl voi avea la formarea unui grup k-pop feminin, care are oportunitatea de a intra în istoria industriei coreene. Apoi, mi-am dat seama că am ocazia de a face legătura dintre fani și cele 99 de concurente ale emisiunii, dar și de a le încuraja. Știu că îmi lipsesc multe calități, însă am decis să ofer o șansă acestei experiențe care mi-a apărut în cale.”

Tiffany a spus: „Nu am ezitat deloc și am acceptat propunerea! Așteptam demult o astfel de oportunitate. Mereu mi-am dorit să împărtășesc gândurile și experiențele mele unor tinere dornice să își îndeplinească visurile. Cunosc foarte bine teama, tristețea și disperarea prin care pot trece acestea. Îmi doresc să ușurez câtuși de puțin acele sentimente și să le ajut să treacă peste greutăți. Vreau să fiu blândă, dar în același timp vreau să privesc situația obiectiv.”

Sunmi a comentat: „Când am decis să mă alătur, m-am gândit mult la trecutul meu. M-am gândit că mi-am ales bine calea în momentul în care am primit o asemenea propunere importantă. Mi-am dat seama că am trecut prin multe lucruri în ultimii 15 ani, dar acele lanțuri m-au ajutat să ajung cine sunt astăzi. Știu că singura modalitate de a trece mai departe, este să reflectezi asupra personalității tale și să îți dai seama ce îți dorești. Deja presimt că participantele de la „Girls Planet 999” vor fi copleșite de ceea ce se va întâmpla în cadrul emisiunii. Vreau să le învăț să să privească spre viitor și să se regăsească. ”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s