Comediantul Park Soo Hong își dă în judecată fratele și cumnata pentru 11,6 miliarde de won

Comediantul Park Soo Hong a luat măsuri legale împotriva fratelui și a cumnatei sale, în urma unei dispute financiare cu privire la câștigurile sale.

S-a raportat anterior că fratele lui Park Soo Hong l-a înșelat cu privire la câștigurile întregii sale vieți, iar avocatul personalității TV a întocmit mai târziu un dosar, în care erau cuprinse pierderile datorate acțiunilor frauduroase.

În data de 24 iulie, rapoartele presei au dezvăluit că vedeta a intentat un proces civil împotriva fratelui și a cumnatei sale în data de 22 iunie. Inițial, el i-a dat în judecată pentru 8,6 miliarde won (aproximativ 7,4 milioane de dolari americani), dar mai târziu, la data de 16 iulie, reprezentantul său legal a mărit suma daunelor cerute de victimă la 11,6 miliarde won (aproximativ 10 milioane de dolari americani), împreună cu un amendament de revendicare.

Avocatul lui Park Soo Hong a comentat: „În timpul cercetării cazului, am găsit mai multe pierderi suplimentare, așa că am adăugat daunele la acoperirea plângerii, cerând mai mult”.

Park Soo Hong a solicitat un ordin de încetare și renunțare la vânzarea proprietăților imobiliare în data de 28 iunie, iar instanța a aprobat petiția. Pe data de 19 iulie, instanța a interzis vinderea tuturor proprietăților imobiliare sub numele fratelui și cumnatei lui Park Soo Hong, în urma petiției comediantului.

Park Soo Hong și-a dat în judecată fratele și cumnata pentru delapidare.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s