Membri BTS își împărtășesc gândurile referitoare la noile lor realizări și multe altele

Membri BTS au vorbit deschis în cadrul unui interviu oferit pentru „News 8”, un program de știri de la SBS.

În data de 24 iulie, grupul BTS a fost invitat să participe la un interviu cu echipa „News 8” în care membrii au vorbit despre noile realizări obținute, opiniile lor față de acestea și multe altele.

Atunci când au fost întrebați de recordul pe care îl dețin în topurile „Billboard Hot 100”, RM a răspuns: „ Sincer, se simte ca un vis. Nu mă așteptam ca „Butter” să se mențină în acest top pentru șase săptămâni consecutive, însă este o onoare că acest lucru s-a întâmplat. Aș dori să mulțumesc tuturor ascultătorilor și fanilor ARMY pentru acest lucru.” 

Jin a adăugat: „Am aflat despre asta (despre faptul că BTS a devenit unul dintre cei 3 artiști care au obținut acest record în istoria topului „Billboard Hot 100”) online și cred că acest lucru a fost posibil doar din cauza ARMY. Sunt recunoscător că au ascultat muzica noastră și vom lucra mai mult în schimbul dragostei lor. Vă iubesc, ARMY!”

La întrebarea legată de limbajul internațional al semnelor folosit în coregrafia celei mai noi melodii, „Permission to Dance, J-Hope a răspuns: „Am vrut să transmitem energie pozitivă, confort și speranță multor oameni din întreaga lume, așa că am ales limbajul internațional al semnelor pentru a face acest lucru.”

Recent, grupul BTS a fost numit reprezentant special prezidențial pentru Coreea de Sud. RM a dezvăluit motivul pentru care au acceptat, el și colegii lui, această ofertă: „Facem parte din generația milenială și putem spune că am crescut împreună cu tinerii generației actuale. Am vrut să ajutăm această societate, indiferent de cât de mic va fi impactul adus de noi. Este o responsabilitate grea, dar o ducem cu drag în inimă. Ne vom strădui și vom face tot posibilul pentru a ne îndeplini îndatoririle înainte de a ne întoarce.”

Mai mult de atât, în timpul interviului, Suga a confirmat faptul că își dorește să câștige un Grammy și că și-ar dori să întâmpine noi provocări în cariera sa de muzician.

Pentru a urmări întreg interviul accesați videoclipul de mai jos!

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s