Younghoon și Hyunjae din THE BOYZ oferă detalii despre revenire și altele

THE BOYZ’s Younghoon And Hyunjae Drop Hints About Upcoming Comeback And More

Cei doi idoli au avut oportunitatea de a împărtăși câteva lucruri despre viața lor de zi cu zi într-un pictorial pentru revista Singles!

Cunoscuți ca fiind doi prieteni foarte buni, Younghoon și Hyunjae din THE BOYZ dețin multe lucruri în comun, de asemenea. Ambii sunt născuți în anul 1997 și provin din orașul Incheon. În timpul liber, aceștia se joacă jocuri video împreună sau fac cumpărături. Au gusturi similare când vine vorba de îmbrăcăminte, așadar își împart deseori hainele.

În timpul interviului ce a urmat după realizarea pictorialului, aceștia au discutat despre experiența lor în cadrul emisiunii „Road to Kingdom” și „Kingdom: Legendary War”. În timpul participării la ambele emisiuni, membrii THE BOYZ au realizat în jur de 14 etape pe un timp de aproximativ 440 de zile.

După ce au fost întrebați despre presiunea simțită, Younghoon a răspuns: „Ar fi o minciună să spun că nu ne-am simțit presați. După ce am câștigat prima emisiune, am primit un bilet care ne-a dat oportunitatea de a participa iar. Într-o zi, am urmărit evoluția membrilor printr-un videoclip, deoarece nu am putut participa din cauza problemelor de sănătate. Atunci am observat faptul că trupa noastră stagnează și are nevoie de un stimulent.”

Grupul se pregătește recent pentru revenirea ce va avea loc în luna august. Hyunjae a dezvăluit: „Deși am avut multe oportunități de a susține spectacole diverse, nu am interpretat niciodată un cântec vesel sau plin de viață. Piesa de revenire este perfectă pentru atmosfera de vară, așa că veți putea vedea o nouă latură a grupului nostru, care diferă de celelalte. Cuvintele cheie potrivite pentru acest cântec sunt: energie și petrecere.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s