Fostul reporter, Kim Yong Ho, îl acuză pe Park Soo Hong de violență?

YouTuberul și fostul reporter, Kim Yong Ho, îl acuză pe Park Soo Hong, personalitate TV, de violență, cel puțin asta susține fosta iubită.

Pe data de 1 august, Kim Yong Ho a dezvăluit un e-mail de la o femeie (trecută puțin de 20 de ani) care îl acuzat pe Park Soo Hong de violență în timpul întâlnirilor sale. Fostă iubită a lui Park Soo Hong spune că a început să se întâlnească cu el pentru că era o fire drăguță și grijulie, chiar dacă între ei era o diferență de 17 ani.

Potrivit lui Kim Yong Ho, în e-mail ne este dezvăluit: „Park Soo Hong m-a tratat foarte bine la început, de parcă aș fi o prințesă. Dar am rămas traumatizată atunci când am fost la o pensiune cu spa. Devenise o altă persoană după ce s-a îmbătat. El mi-a spus că a avut o copilărie aspră. Nu-mi amintesc bine totul, dar atmosfera s-a schimbat complet și am fost speriată toată noaptea. Am vrut să dezvălui că nu este o persoană normal. Este o persoană ipocrită și bizară. Urăsc să-l văd prezentat ca un sfânt la televizor.”

Kim Yong Ho a subliniat: „Cred are tot dreptul să îl dea în judecată, deși a trecut timpul. Sper că oamenii vor putea să-i vadă cealaltă fața.”

Între timp, Park Soo Hong și-a anunțat căsătoria pe 28 iulie.

Sursa: allkpop.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s