Fanii trupei OnlyOneOf cer o explicație de la 8D Entertainment privind plecarea bruscă a lui Love

Fanii grupului OnlyOneOf nu sunt deloc mulțumiți de acțiunile agenției și cer de la 8D Entertainment o explicație, dup ce aceasta a anunțat brusc pe 2 august că Love a părăsit grupul. 

Începând cu 3 august, hashtag-urile #에잇디_정확하게설명해 și #8D_Explain_No_Silence au ajuns în trend pe Twitter, iar fanii au creat o declarație simplă, după cum urmează: 

„Cu doar o săptămână în urmă a fost anunțat un eveniment cu toți cei 7 membri, iar idolii au postat actualizări pentru fani în timpul pregătirilor. De aceea, declarația agenției 8D Entertainement, în care se spune că „toate activitățile ce au fost plănuite pentru OnlyOneOf pentru a doua jumătate a anului vor fi replanificate”, au trezit suspiciuni că plecarea lui Love din grup a fost rezultatul unei situații neașteptate.

La moment, mulți fani sunt confuzi în urma deciziei inadecvate a agenției și a faptului că membrul cu pricina nu a comentat deloc plecarea lui. Ne întrebăm dacă plecarea lui a fost într-adevăr „din motive personale”, și dacă cele două părți au discutat destul până a ajunge la această înțelegere.

Rugăm să fim informați corect în legătură cu serviciul Bubble a grupului, și cum vor fi efectuate rambursările.”

În declarația de la 8D Entertainment s-a cerut: „Așa cum este o decizie din motive personale, vă rugăm să vă abțineți de la crearea zvonurilor și să nu împrăștiați informații false despre plecarea lui.”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s