Fetele din Red Velvet discută cu fanii cu ocazia celebrării celei de-a șaptea aniversare a grupului

Red Velvet Thanks Fans And Looks Back On Their Career In Celebration Of 7th Anniversary

Red Velvet își sărbătorește aniversarea alături de fani!

În data de 1 august, fetele au susținut o transmisiune live pe platforma Naver V Live, pentru a sărbători cea de-a șaptea aniversare a trupei. După ce au dansat la începutul live-ului, Joy a remarcat: „Este prima oară după mult timp când facem un live cu tot grupul prezent. Mă bucur că putem fi alături de fanii noștri într-o zi atât de semnificativă pentru noi!”

Apoi, artistele au anunțat faptul că petrecerea lor conține mai multe segmente. Una dintre ele ar fi aceea de a privi în retroperspectivă. Wendy a spus: „Nu îmi vine să cred că deja sărbătorim cea de-a șaptea aniversare a noastră. Când mă gândesc la seniorii noștri, nu îmi vine a crede că noi urmăm.”

Apoi, Seulgi a comentat: „Am fost stagiară timp de șapte ani. Pe atunci, lucrurile evoluau foarte încet, însă acum simt cum timpul trece repede. Este un sentiment nou. Timpul a trecut mai repede decât îmi puteam imagina vreodată. Sunt în această companie de 14 ani!”

Yeri a spus: „Am debutat la vârsta de 17 ani (după calculul coreean), iar acum am 23. Nu îmi vine să cred. Cred că nici oamenilor din jurul meu nu le vine să creadă. Prezentul în care trăiesc acum s-a simțit ca un lucru foarte îndepărtat în trecut. Acum trăiesc asta și e chiar ciudat!”

Legat de cariera lor și anul debutului, 2014, Seulgi a remarcat: „Pot să văd cât de mult au evoluat membrele care erau minore pe atunci, până în prezent.”

Iar în ceea ce privește anul 2018 care a fost unul cu un program foarte încărcat, Irene a comentat: „Îmi aduc minte că trebuia să învăț un dans nou, însă nu aveam suficient timp.”

Joy a adăugat: „Te simți mândru de realizarea ta, odată ce totul este finalizat. Atunci însă, au fost niște momente grele pentru noi. Nu doar noi am muncit din greu, ci și fanii care ne-au fost alături.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s