Un rapper este investigat de poliție pentru filmarea ilegală a două modele în vestiar

Potrivit Nocut News din 5 august, un rapper de top „A” este la moment investigat de poliție pentru filmarea ilegală a modelelor de sex feminin în timp ce acestea schimbau hainele, în timp ce lucra la filmarea unui videoclip.

Conform raportului, în timpul filmării pentru videoclip, care a avut loc în luna iunie a anului trecut pe insula Jeju, rapperul „A” a lăsat o cameră ilegală în vestiar, camera fiind folosită mai apoi de către două modele în jur de 20 de ani. Aceste modele au primit un rol în videoclip, și se spune că camera le-a capturat în timp ce ele își schimbau hainele.

„A” a fost raportat la poliție de către un editor video. Însă „A” neagă că el a plasat intenționat camera în vestiar, afirmând că a ajuns acolo întâmplător.

După aceste știri, rapperul Uber Def a confirmat că el este „A”. Însă, Uber Def a afirmat, în declarația sa oficială, că editorul video care l-a raportat la poliție l-a amenințat mai întâi pe rapper acuzându-l fals de filmare ilegală. Uber Def afirmă că el nu a „ascuns” camera în secret, dar a lăsat-o la un loc deschis. După aceea, două modele au ajuns acolo în timp ce camera filma.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s