6 k-drame care vor avea premiera în august

6 August K-Drama Premieres To Get Excited For

Mai jos avem pregătită o listă cu șase seriale coreene, care vor fi difuzate în această lună. Fiecare are un gen diferit, mister, acțiune, dramă, comedie romantică, fantezie romantică, așa că fără a mai sta mult la vorbe, vă prezint noile drame care ne vor încânta în august!

Să începem!

“The Road: The Tragedy of One” – 4 august

“The Road: The Tragedy of One” este un serial despre un eveniment tragic care s-a petrecut într-o noapte ploioasă. Ji Jin Hee îl va interpreta pe prezentatorul de știri, Baek Soo Hyun, în timp ce Yoon Se Ah o va juca pe soția sa, Seo Eun Soo, care provine dintr-o familie bogată. Kim Hye Eun o interpretează pe Cha Seo Young, o prezentatoare de știri cu o viață perfectă, dar care mereu vrea mai mult.

“The Second Husband” – 9 august

“The Second Husband” este un serial dramă despre o femeie care dorește să se răzbune după ce își pierde familia. Uhm Hyun Kyung o joacă pe Bong Sun Hwa, căreia i-a fost înscenată o crimă după ce a fost trădată de primul soț Moon Sang Hyuk (Han Ki Woong). Cha Seo Won îl joacă pe al doilea soț al protagonistei, Yoon Jae Min, care are o personalitate minunată și este frumos. Fostul soț și sora vitregă a actulualui soț sunt într-o relație doar pentru a avea succes.

“Police University” – 9 august

“Police University” este o nouă dramă de acțiune în care Krystal și Jinyoung joacă rolurile de studenți la o universitate de poliție. Cha Tae Hyun joacă rolul unui detectiv pasionat care predă la universitate și care se alătură elevilor săi pentru o investigație haotică.

“Check Out the Event” – 14 august

“Check Out the Event” este o dramă romantică despre doi foști iubiți, care câștigă o vacanță destinată cuplurilor într-un concurs la care s-au înscris înainte de despărțire. Pentru a merge în vacanță, aceștia se prefac că încă sunt împreună. Minah este Ha Song Yi, care lucrează la o grădină botanică, în timp ce Kwon Hwa Woon este fostul iubit al ei, Park Do Kyum, vocalistul unei formații indie.

“Hometown Cha-Cha-Cha” – 28 august

Remake al filmului “Mr. Hong,” “Hometown Cha-Cha-Cha” este un serial romantic, unde acțiunea are loc în satul Gongjin de lângă mare. Shin Min Ah o joacă pe Yoon Hye Jin, un medic dentist frumos și inteligent, care se mută din Seul la Gongjin. Kim Seon Ho îl interpretează pe Hong Doo Shik, care ajută pe toată lumea și deși este șomer, acesta e expert în diferite joburi ciudate.

“Lovers of the Red Sky” – 30 august

“Lovers of the Red Sky” este o fantezie istorică – romantică bazată pe romanul lui Jung Eun Gwol, ale cărui romane “Sungkyunkwan Scandal” și “The Moon Embracing the Sun” au fost de asemenea adaptate în drame. Kim Yoo Jung o interpretează pe Hong Chun Gi, singura pictoriță din dinastia Joseon, născută oarbă, dar care în mod miraculos își recapătă vederea. Ahn Hyo Seop își joacă pe astrologul Ha Ram, care reușește să citească în stele chiar dacă nu vede.

Care k-dramă o așteptați cel mai mult?

Sursa: soompi

3 gânduri despre „6 k-drame care vor avea premiera în august

  1. Morino

    Police University, cred că o să fie un serial foarte bun, mai ales că este primul serial în care joacă Jinyoung de când a fost eliberat din armată, abia aștept să-l văd iar în pielea unui nou personaj!

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s