Comunitatea Hannam o critică dur pe Winter din aespa pentru că a folosit un cuvânt considerat feminist

În Coreea de Sud, este acum o isterie în privința unor cuvinte care sunt considerate pro-feministe. Comunitatea masculină Hannam a confruntat artistele care folosesc aceste cuvinte, acuzându-le că sunt feministe.

De-a lungul ultimilor ani, ostilitatea față de feministele din Coreea a crescut considerabil, întrucât bărbații din comunitățile online Hannam le consideră persoane care urăsc bărbații și doresc să-i submineze. Din această cauză, multe vedete de sex feminin au fost date afară din diferite comunități online, deoarece au fost acuzate ca fiind feministe.

Recent, o comunitate Hannam a criticat un idol k-pop că este feministă pentru că a folosit un anumit cuvânt. În timpul unui live recent pe Vlive, Winter din aespa le-a spus fanilor să asculte piesa lor „Forever” ‘Oh Jo Uk’ (de cinci trilioane de ori). Aceasta se aseamănă cu ‘Oh Jo Oh Uk (cinci trilioane, 500 de milioane)’, care este o expresie des folosită de feministele din Coreea pentru a denumi un număr enorm. Cuvinte precum ‘Oh Jo Oh Uk’ sau ‘Hubba Hubba’ au fost criticate pentru că erau folosite pentru a exprima ura față de bărbați.

Cei de pe comunitățile Hannam au criticat-o dur pe Winter, spunând – „De ce continuă să folosească aceste cuvinte, dacă nu știe semnficația lor?”, „Cum le vor proteja fanii lor de data asta?”. Însă, internauții nu sunt de acord cu acești bărbați, spunând că afirmațiile lor sunt ilogice.

Chiar au și fost criticați dur pe o altă comunitate online populară – „Nu le-a păsat când membrii Seventeen au folosit acest cuvânt, dar acum fac scandal pentru că o membră a unei trupei de fete l-a folosit”, „Asta înseamnă să fii un Hannam”, „Nu-și dau seama nici când sunt criticați la nivel global”, „De ce fac scandal din nou? Nu realizează că sunt enervanți?” și „Nimănui nu-i pasă de ‘Oh Jo Oh Uk’ și chiar dacă o fac, fandomurile idolilor k-pop sunt înfricoșătoare”.

(N/A – Hanam este prescurtarea de la bărbați coreeni, dar, în acest context, termenul este folosit ca hannam-choong (bărbați coreeni paraziți), care se referă la bărbații misogini.)

Ce părere aveți?

Sursa: allkpop

2 gânduri despre „Comunitatea Hannam o critică dur pe Winter din aespa pentru că a folosit un cuvânt considerat feminist

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s