Jamie Park spune că oamenii îi trimit poze nud în mesaje directe pe Instagram + dezvăluie reacția ei

Jamie Park este nebună ca întotdeauna, într-un sens bun!

Nu este un secret pentru noi faptul că Jamie (Park Jimin) este una dintre cele mai autentice vedete K-pop care au existat vreodată în istorie, datorită personalității sale directe. Aceasta nu se teme niciodată să intre în jocul urmăritorilor ei și să fie naturală.

În timpul celui de-al 23-lea episod din emisiunea „K-pop Daebak Show cu Eric Nam” de la DIVE Studios, Jamie a povestit cum se ocupă de oamenii care îi trimit … nudurile lor.

Jamie a spus: „Opriți-vă din a mai trimite poze cu ale voastre corpuri în mesaje directe”. Când a fost întrebată ce primește, de fapt, în aceste mesaje, artista a dezvăluit: „Toată lumea îmi trimite mie nudurile lor. Și sunt gen…mai bine v-ați opri”.

Apoi a continuat: „A existat o persoană – el era acoperit tot cu latex și m-a întrebat: „Ce crezi despre mine?” I-am răspuns: Ce naiba, areți ca un prezervativ”.”

Fanii au lăsat diverse comentarii, precum: „Ce răspuns sălbatic”, „Jamie este Jamie”, „Știe cu siguranță să le răspundă oamenilor”, și multe altele. Jamie Park este iubită de multe persoane pentru personalitatea ei directă chiar și în fața camerelor.

Puteți vedea mai jos întreg episodul!

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s