Shownu din MONSTA X le scrie fanilor povești din armată

Shownu a scris prima scrisoare de mână de la începerea serviciului militar obligatoriu!

Pe 8 august, agenția Starship Entertainment a postat o scrisoare scrisă de mână pe care Shownu a scris-o recent pentru fanii săi. Idolul a scris scrisoarea în două zile, pe 30 și 31 iulie. Aveți mai jos conținutul integral al scrisorii tradus:

Către Monbebe,

Astăzi este 30/7 ora 21:39.

Iulie s-a terminat deja. Astăzi, ca de obicei, am avut o seară plăcută și fericită în timp ce citeam scrisori pe internet. Pentru a încheia seara, voi scrie scrisoarea pe care o voi trimite înainte să sting luminile și să mă culc …

Ca să fiu sincer, am trimis scrisori de două ori luni și joi, dar nu sunt sigur dacă vor fi eliberate înainte sau după ziua în care termin pregătirea militară. Oricum ar fi, sunt plin de mândria fanilor Monbebe, așa că scriu o scrisoare și astăzi.

În primul rând, cu trei mese pe zi, încerc să mănânc cât pot, fără să las un singur bob de chili roșu. Uneori sunt zile în care acel meniu de pe Internet și garniturile sunt diferite, dar mesele sunt aproape întotdeauna aceleași.

Începem prin a face teste de alergie, dar mâncăm cu toții același lucru, haha. De asemenea, sunt recunoscător și mă bucur cu adevărat de știrile despre membri, știrile olimpiadelor și știrile despre societate pe care Monbebe mi le transmit. Ah, trebuie să sting luminile, dar azi nu este tură de noapte azi, așa că voi continua să scriu asta mâine. Oricum va fi trimis abia luni.

Să dormiți bine.

În acest moment, iau micul dejun și scriu această scrisoare înainte să vină momentul să mă spăl. Ah, de asemenea, făceam flotări în zona comună, iar escadrila m-a întrebat dacă aș putea fi plutonier. La acea vreme, nu știam ce se întâmplă, așa că am spus da, dar acum mi se cere să fac prezența dimineața și seara. Ieri, am greșit ordinea în care am strigat numele, așa că atmosfera în toată escadrila a devenit brusc foarte incomodă.

Acesta este un secret, sst! După ce am terminat a doua rundă de teste pe 2 august, pot merge la magazinul militar, iar timpul pe care armata îl poate folosi este pe 3 august între orele 17-19. Deoarece căpșunile lui Nonsan sunt renumite, se spune că Mongswel de căpșuni [tort] este delicios, așa că mă voi încărca cu tot felul de lucruri dulci și sărate, apoi trebuie să mă antrenez în forță.

Când voi putea folosi telefonul, sigur îi  voi saluta ceilalți membri. Mi-e dor de voi. Să aveți o zi bună!

Armată ușoară în continuare, Nunu!

 

Sursa

Un gând despre „Shownu din MONSTA X le scrie fanilor povești din armată

  1. youabby

    O,e asa de dragut chiar si cand recunoaste ca a gresit cand a facut prezenta!sper ca intre timp si-a facut provizia de dulciuri si poate a vorbit si cu membrii!
    Armata usoara Hyunwoo!💓

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s