Jeon Somi plânge și spune că a trebuit să i pună perfuzie după ce a ținut dietă

Jeon Somi a plâns în timp ce vorbea despre revenirea cu melodia „Dumb Dumb”.

Artista a fost invitată la emisiunea „Jeon Hyosung’s Dreaming Radio” de pe MBC FM4U pentru a promova noua piesă. În timpul show-ului, un fan i-a scris – „Melodia este bună, iar prestația e grozavă. Totul e perfect”.

La mesajul fanului, Somi și-a lăsat capul în jos de parcă ar fi fost pe punctul de a plânge. În cele din urmă, aceasta a izbucnit în lacrimi, explicând – „Sincer, plâng în fiecare zi. Îmi vine să plâng chiar și acum. Ce să fac?”.

Auzind spusele artistei, gazda emisiunii i-a zis – „Cred că este pentru că îți iubești fanii și ei îți fac complimente. Îți vine să plângi atunci când cineva recunoaște și apreciază toată munca grea pe care ai depus-o.

Somi a adăugat că înainte de a veni la emisiune a trebuit să i facă o perfuzie. Însă, la scurt timp după aceea, aceasta și-a asigurat fanii că este în regulă – „Am ținut o dietă sănătoasă. Le-am spus fanilor să nu se îngrijoreze, dar de fapt a trebuit să mi se administreze o perfuzie intravenoasă. Nu am putut să le spun, deoarece îmi era teamă că se vor îngrijora.”

Anterior, a fost Jeon Somi a atras atenția internauților cu slăbirea sa dramatică, aceasta ajungând să aibă 46 de kg la o înălțime de 172 cm.

Sursa: kstarlive

2 gânduri despre „Jeon Somi plânge și spune că a trebuit să i pună perfuzie după ce a ținut dietă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s