Kris Wu este acuzat de agresiune sexuală de către o nouă victimă

Potrivit reportajelor chineze din 10 august, cântărețul / actorul Kris Wu se confruntă cu noi acuzații. Acesta este acuzat că a hărțuit sexual o studentă străină, ‘A’, venită printr-un program de schimb de experiență.

Potrivit reprezentatului legal al lui ‘A’, „Acum câțiva ani, în timpul unui turneu în Los Angeles, ‘A’ a participat la o întâlnire cu fanii organizată de Kris Wu. ‘A’ i-a dat lui Kris datele de contact în acea zi și când s-au întâlnit, ‘A’ a fost agresată sexual. Pe atunci, ‘A’ este minoră.

Se știe că Kris Wu a organizat o întâlnire cu fanii în Los Angeles, California, undeva prin 2016. Mai mult, potrivit unor surse din interior, Kris Wu este cunoscut pentru schimbul de informații personale cu fete tinere în timpul întâlnirilor cu fanii sau prin intermediul interviurilor private, în special printre studenții străini veniți pentru schimb de experiență.

Totodată, mai multe dintre presupusele victime ale lui Kris Wu au dat declarații asemănătoare. Acestea susțin că s-au întâlnit cu Kris Wu în timpul întâlnirilor cu fanii sau a unui interviu, că au trebuit să își închidă telefoanele, că au fost puse să consume alcool și mai multe.

În prezent, avocatul lui ‘A’ este în căutare de alte victime care sunt dispuse să recunoască pentru a se putea lua măsuri legale împotriva lui Kris Wu.

Între timp, Kris Wu este acuzat de hărțuire sexuală și viol de către Du Meizhu.

Sursa: allkpop

Un gând despre „Kris Wu este acuzat de agresiune sexuală de către o nouă victimă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s