Song Kang și Han So Hee, moment tensionat acasă, în “Nevertheless”

Song Kang And Han So Hee Have An Oddly Tense Moment At Her Place In “Nevertheless”

K-drama “Nevertheless” oferă noi instantanee din viitorul episod. Se vor împăca?

După ce Park Jae Uhn (interpretat de Song Kang) și Yoo Na Bi (interpretată de Han So Hee) s-au  sărutat, el a încercat să refacă relația lor, dar ea l-a evitat, spunând că momentul lor pasional nu a fost decât o greșeală. Cu toate acestea, Park Jae Uhn nu a renunțat și a continuat să rămână lângă ea.

În fotografiile nou lansate, Park Jae Uhn s-a întors acasă la Yoo Na Bi. Când Yoo Na Bi a spus că îi va arunca lucrurile, Park Jae Uhn a descurajat-o spunând că va veni să le ia în curând. Aceasta arată cât de mult s-a schimbat de când s-a îndrăgostit de ea. Înainte, el își lăsa cu ușurință trecutul în urmă, dar acum nu mai poate face asta.

Chipul lui Park Jae Uhn este umbrit de dor, iar Yoo Na Bi, care îi împachetează lucrurile, arată și el destul de sumbră. Yoo Na Bi rămâne calmă, de parcă ar încerca să închidă ochii în fața sentimentelor sale. Cu toate acestea, curiozitatea crește dacă ea va fi capabilă să-și păstreze indiferența atunci când el reduce distanța dintre ei. În ultima fotografie, Park Jae Uhn se apropie de ea din spate și o atinge pe umăr. Va reuși Park Jae Uhn să recâștige inima lui Yoo Na Bi? 

Producătorii dramei au comentat: „La fel cum a făcut Yoo Na Bi în trecut, Park Jae Uhn acum planează în jurul ei. Vă rugăm să vă conectați la dramă pentru a vedea dacă încercarea lui de a o recupera pe Yoo Na Bi, care încearcă să zboare, va ajunge să schimbe jocurile, sau va fi o atingere de mână va strica totul.”

Următorul episod (penultimul) din “Nevertheless”  va fi difuzat în 11 august. 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s