Young K din DAY6 se va înrola în octombrie + anunță titlul albumului solo de debut!

Imediat după ce s-a confirmat debutul său solo, Young K din trupa DAY6 și-a anunțat fanii personal că va începe armata în luna octombrie!

Idolul a dezvăluit vestea pe 16 august în timpul unei transmisii VLIVE numită „Eternal”: „Vă anunț prin titlul live-ului că albumul meu solo va fi lansat. Debutez. Titlul albumului este „Eternal”, a explicat el. „De ce am pregătit albumul atât de repede? Adevărul este că am vrut să vă spun despre album cât mai curând posibil.”

„De ce lansez repede un album la aproape două luni de la lansarea albumului de unit? Mulți dintre voi ar putea ști, dar îmi voi îndeplini datoria de apărare națională. Asta este în octombrie. Trebuie să plec în octombrie, așa că am pregătit cu sârguință și rapid debutul meu solo, astfel încât să vă pot arăta cât mai multe părți ale mele înainte de înrolare”, și a continuat; ” Să zâmbim cât mai mult”.

Young K a încheiat spunând: Nu fiți prea triști ddn cauza asta. O să fac tot posibilul ca să putem zâmbi cu toții mult, așa că ar fi bine dacă nu v-ați îngrijora prea mult”. 

Artistul va debuta solo în luna septembrie, știrea fiind dezvăluită în aceeași zi de către presa sud coreeană și confirmată ulterior de către agenția sa.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s