Adorabil! Celulele lui Yumi (Kim Go Eun) o încurajează să meargă la prima întâlnire romantică

Yumi's Cells' First Trailer Introduces Kim Go Eun's Adorable Friends |  KDramaStars

K-drama „Yumi’s Cells” prezintă primul teaser, în care facem cunoștință cu personajul Yumi, interpretat de Kim Go Eun, și simpaticele sale celule, sub formă de desene animate!

Serialul „Yumi’s Cells” , adaptat după un webtoon, cu siguranță introduce un element de originalitate în lumea K-dramelor. 

Kim Go Eun joacă rolul unei femei obișnuite pe nume Yumi, muncitoare la slujba ei de la birou, dar cam fără experiență atunci când vine vorba de relații amoroase. Dar partea cu adevărat distractivă a acestei povești este că viața lui Yumi este spusă prin ochii adorabilelor „celule” care trăiesc în interiorul corpului ei! 

Primul teaser de mai jos îi întâmpină pe fanii seriei webtoon originale cu același nume cu o Yumi care este văzută citind și apreciind webtoon-ul pe tableta ei. În acest timp, ea primește un mesaj de la personajul Goo Woong (interpretat de Ahn Bo Hyun), care o invită pe Yumi la o întâlnire. Când Yumi zâmbește și se ridică pentru a se pregăti pentru întâlnirea ei neașteptată, „celulele” decid toate să sară din ecranul tabletei pentru a o ajuta pe Yumi să aleagă cea mai bună ținută!

O nouă poveste dulce și încântătoare, care combină atât animația, cât și drama, „Yumi’s Cells” are premiera simultană prin tvN și TVING, pe 17 septembrie.  

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s