Băieții din CIX discută despre lansarea unui album complet și participarea lor în producție

CIX Talks About Releasing Their First Full Album, Participating In Production And Choreography, And More

CIX a revenit recent cu un album complet!

În data de 17 august, CIX a organizat un spectacol pentru promovarea albumului „OK ’Prologue: Be OK”, ultima revenire fiind în luna februarie. Albumul transmite diverse mesaje legate de mântuire, păcate și tinerețe, dar și alte surprize.

BX a comentat: „Acesta este albumul care deschide porțile unei noi serii intitulate „OK”. Sunt încântat de ideea de prezenta o altă latură a trupei. Fiind primul album complet pe care îl lansăm, am muncit foarte mult.Yonghee a adăugat: „Este un album care va spune multe povești.”

Apoi, Seunghun a explicat: „Seria „HELLO” îi descrie pe prietenii noștri care se află într-o situație dificilă, iar „OK” este pornirea într-o nouă călătorie. Chiar dacă facem pași mici, albumul acesta este foarte important, deoarece dezvăluie evoluția noastră constantă. La început, ne-am unit cu toții pentru a porni în această călătorie, iar acum vom face la fel pentru a continua.”

Bae Jin Young a explicat piesa de titlu „WAVE”: „Este o imagine diferită față de „Cinema”. Cu toții am fost de acord că este o melodie foarte bună, așa că am decis să o lansăm cât mai rapid. Pentru că noi suntem foarte încrezători, sperăm ca și fanii să aibă încredere în puterile noastre. Sper că aceștia se vor bucura de prestațiile noastre!”, Hyunsuk a adăugat: „Este un cântec foarte interesant. De aceea, sunt sigur că fanii se vor distra alături de noi. Jin Young a participat activ la realizarea și îmbunătățirea coregrafiei. Așa, am reușit să facem un spectacol bun.”

Albumul complet conține 10 melodii. BX a participat la realizarea fiecărei piese din partea B a acestuia. Legat de acest aspect, artistul a spus: „A fost o onoare pentru mine să pot lucra cu astfel de producători, fiind o oportunitate măreață. Până acum, am lucrat singur la compunerea melodiilor. Această experiență m-a ajutat să învăț lucruri noi. Îmi doresc să scriu cât mai multe melodii pentru trupa CIX!”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s