Nayeon din TWICE vorbește despre protejarea mediului înconjurător și rutina sa de îngrijire a pielii

TWICE’s Nayeon Talks About Caring For The Environment, Her Love Of Skin Care, And More

Artista a avut ocazia de a-și scoate în evidență frumusețea aparte într-un pictorial realizat de revista Elle!

În cadrul interviului ce a urmat ședinței foto, Nayeon din TWICE a vorbit despre atenția sa față de mediul înconjurător. Aceasta a mărturisit: „Încerc cât de mult să evit utilizarea produselor de unică folosință. Chiar și atunci când vreau să comand ceva de mâncare, aleg localuri care dețin recipiente din hârtie, care pot fi reciclate.”

Artista a mai dezvăluit faptul că găsește confort în natură. După încheierea activităților promoționale pentru melodia „Alcohol-Free”, Nayeon a reușit să descopere importanța mediului.

Pe tot parcursul ședinței foto, Nayeon și-a etalat pielea fără cusur, iar mai târziu a spus: „Îmi place foarte mult să îmi îngrijesc pielea. Când găsesc un produs bun, devin foarte entuziasmată, iar apoi le spun și colegelor mele din trupă. Când simt că pielea mea nu se află într-o stare bună, pun doar câteva straturi de cremă. ”

Apoi, artista a fost întrebată despre opinia ei în legătură cu portretizarea muzicii, având în vedere faptul că trupa TWICE a avut posibilitatea de a încerca o varietate de concepte. Ea a răspuns: „Pot spune că este extrem de distractiv. Consider că este o muncă motivantă. Întrucât am încercat multe lucruri diferite de-a lungul carierei mele, odată cu trecerea timpului am înțeles importanța unui concept nou. De altfel, îmi place să mă gândesc la lucrurile acestea împreună cu colegele mele.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s