Eun Ji Won încălcă regulile de distanțare socială pentru COVID-19 + YG răspunde

Pe 20 august, mai reportaje susțineau că Eun Ji Won din Sechskies a încălcat recent regulile de distanțare sociale în timpul vacanței sale pe Insula Jeju.

Potrivit presei, Eun Ji Won a fost surprins împreună cu alte 5 persoane la o cafenea de pe Insula Jeju, unde au băut și vorbit timp de aproximativ o oră. Managerul artistului a fost de asemenea prezent, pentru ca nimeni să nu facă poze.

Se crede că Eun Ji Won cu petrecerea sa a încălcat normele COVID-19 de distanțarea socială, care preved că la o întâlniere / ieșire nu pot fi prezente mai mult de 5 persoane. Aceste prevederi sunt luate pentru a opri răspândirea virusului.

YG Entertainment a dat și o declarație oficială în care își cerea scuze – „Am confirmat că Eun Ji Won recent a vizitat Insula Jeju. În vremuri, unde multe persoane se sacrifică și dau ce au mai bun pentru lupta împotriva COVID-19, ne cerem sincere scuze, deoarece am provocat griji cu astfel de comportante iresponsabile. Momentan, Eun Ji Won reflectă la greșelile sale, iar compania YG Entetainment este conștientă și reflectă în privința faptului că artistul nostru a încălcat regulile. De acum încolo, promitem că vom munci din greu ca artiștii și personalul nostru să respecte cu strictețe toate regulile privind distanțarea.”

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s