Cel mai nou zvon – „Kris Wu e căsătorit și are și un copil de 2 ani”

Zvonurile despre Kris Wu sunt împrăștiate cu viteza luminii!

Cel mai popular subiect de discuție de pe rețelele de socializare din China sunt despre fostul membru EXO. Pe forumul Douban, un blogger a dezvăluit pe 19 august că un artist canadian, care a fost recent arestat, nu este singur, ci este căsătorit și are și un copil de doi ani.

Aceste informații au făcut internauții să speculeze că bloggerul s-ar fi referit la Kris Wu, care după cum se știe are cetățenie canadiană și a fost arestat acum câteva zile.

La postarea bloggerului, mai multe persoane au scris dezvăluiri asemănătoare – „De fapt, acesta are o logodnică. Nu sunt sigură dacă are și copii”, „Și eu am auzit că logodnica sa e o fată talentată, care a absolvit Universitatea Tsinghua. Aceasta a fost aleasă de mama lui”, „Am mai auzit asta, undeva prin 2018 sau 2019. Atunci a fost dezvăluit că are o logodnică. Mama lui a făcut un efort mare să nu se afle” și mai multe.

Deși se vorbește mult despre acest subiect, nimeni nu a confirmat. Potrivit mai multor surse, mama artistului căută cu disperare un avocat bun ca să își scape fiul de închisoare. Între timp, s-a zvonit că tată lui Kris Wu, despre care se spune că are relații cu mai mulți oficiali cu funcții înalte, a refuzat să-și susțină fosta soție și pe fiul său.

Sursa: kbizoom

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s