Fanii afgani sunt nevoiți să ardă sau să ascundă albumele lor cu BTS

Recent, JTBC News a prezentat mai multe povești ale fetelor din Afganistan, cărora le este frică pentru viața lor din cauza talibanilor. Reporterii au luat interviu mai multor persoane care locuiesc în Kabul.

„A” a dezvăluit – „Am fost foarte speriată și surprinsă că talibanii au venit. Am fost terifiată când am auzit că talibanii răpesc fete. De când talibanii au preluat controlul, am stat numai în casă. Nu se mai aude muzica care era înainte pe stradă. Toată ziua, se aude doar muzica ciudată a talibanilor.”

O altă fată de 18 ani a spus – „Situația de față ne obligă să ardem sau să ascundem albumele și pozele cu BTS.” În trecut, talibanii nu le permiteau oamenilor să asculte muzică mainstream.

Fetele au rugat ca lumea întreagă să facă mai mult decât doar să privească. „A” – „Toată lumea se uită cum murim. Sper că comunitatea internațională să nu lase Afganistanul singur în această situație.”

Sursa: koreaboo

2 gânduri despre „Fanii afgani sunt nevoiți să ardă sau să ascundă albumele lor cu BTS

  1. [][][][][]

    Cum adica te-ai gandit prima data la army? Adica ceilalti oameni nu merita sa fie bine? Si fanii k-pop si cei ce nu asculta muzica si cei care asculta melodii se alt tip merita sa fie bine, nu doar dragii de army

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s