Wonho spune că revenirea lui nu este anunțată din vina Starship + și-a decolorat părul

După ceva vreme, Wonho a revenit pe Vlive și a vorbit cu fanii despre problemele sale.

Agenția sa Highline, o subsidiară a Starship, a anunțat că idolul va reveni cu mini-albumul „Blue Letter„, fără să ofere însă o dată a comeback-ului. Wonho a postat pe Twitter și alte rețele de socializare poze si mesaje, povestindu-le fanilor că se antrenează pentru noua coregrafie.

Însă de câteva luni, idolul a devenit tot mai rar pe rețelele de socializare. El le-a povestit mai demult fanilor că deși își dorea să revină în vară, agenția a tot amânat planurile sale, oricât a insistat el. De asemenea, din cauza pandemiei, singurele sale evenimente online au fost amânate, și Wonho nu a mai apărut decât în câteva interviuri în presa din SUA. Fanii săi s-au plâns în continuu de lipsa de promovare a activităților sale de către Highline, însă nu au primit niciun răspuns.

În seara zilei de 22 august, idolul a mers pe Vlive, pentru a dezvălui faptul că și-a decolorat părul, semn clar că urmează revenirea! Totodată, el a vrut să știe cu ce culoare și-ar dori fanii să își vopseacă părul. 

Însă fanii l-au inundat cu întrebări legate de comeback și s-au plâns că agenția lui îi tot amână revenirea. Însă Wonho a spus că nici el nu știe când va fi făcut anunțul oficial al revenirii sale, dar că fanii trebuie să scrie agenției Starship pentru a afla mai multe, și nu lui Highline!

Este prima oară, de când a debutat ca artist solo, când Wonho pronunță numele agenției Starship, cea care manageriază și trupa MONSTA X. Astfel, pentru mulți a devenit evident că Wonho nu poate decide nimic fără acordul Starship, care îl ține în loc.

Totodată, el a spus despre Highline, subsidiara Starship care îl manageriază: „Uneori îmi fac griji că Wenees spue lucruri negative despre companie. Nu vreau ca fanii să se săture din cauza acestei epuizări emoționale. Au fost momente când compania a trebuit să depășească probleme practice. Au încercat atât de mult. Dar oricum, dacă fanii vor, ar trebui să lucreze mai mult…. Compania mea înțelege ce vreau. Și depunem eforturi mult. Și am discutat foarte mult despre întâlnirea fanilor (anulată ) și despre cea de-a doua generație de Wenee.”

Ceea ce i-a îngrijorat pe fani a fost următoarea frază: „Nu putem face doar lucruri pe care ni le dorim. Viața nu este atât de ușoară. Vreau să îi văd pe Wenee, dar acum e greu. Dar este visul meu, așa că voi munci din greu pentru asta, trebuie să muncim din greu pentru visul nostru.”

Idolul a spus că se simte mai bine după ce a împărtășit atâtea lucruri cu fanii și le-a oferit multe zâmbete optimiste.

Image

Ce părere aveți?


Sursa: twitter

 

2 gânduri despre „Wonho spune că revenirea lui nu este anunțată din vina Starship + și-a decolorat părul

 1. youabby

  Daca decizia e la Starship,atunci poate ei au pe altcineva in vizor sa revina in acest moment (I.M?) Sì dupa aceea va veni si randul lui Wonho.imi dai si eu cu parerea, dupa ce am vazut ceva pe Instastory 🤔

  Apreciază

  Răspunde
  1. Kim Autor post

   faza e ca revvenirea lui Wonho este amanata de cateva luni. aici e pb si e prima data cand se plange chiar el. plus ca nu a fost lasat sa comunice cu fanii. plus ca I.M deja a lansat un material solo, a debutat, deci lansarea asta de acum e asa ceva secundar ca activitate. eu cred ca e altceva la mijloc. Starship vrea sa se ocupe de trupele junioare momentan si il tot blocheaza pe Wonho pt ca defapt cand l-au luat din nou la ei au vrut doar sa il controleze. asta e teoria mea inca din ziua cand am aflat ca a spus ca „nu a avut alta optiune” decat sa mearga solo

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s