Yoochun neagă acuzațiile care susțin că le-a cerut fanilor să întrețină partide de sex în trei și spune că va lua măsuri legale pentru îndreptarea situației

Cei care au lansat zvonurile cum că vedeta le-ar fi cerut fanilor să întrețină relații sexuale în trei vor fi, în curând, dați în judecată!

Pe data de 24 august, Yoochun a împărtășit o declarație publică pe pagina sa japoneză oficială, în care spunea:

Buna ziua. Eu sunt Yoochun.

Am devenit o persoană mai bună și fac tot posibilul să mă pregătesc pentru un viitor luminat.

Știu că unele rapoarte calomnioase, care nu cuprind nicio fărâmă de adevăr și care sunt complet neîntemeiate, i-au deranjat pe cei care au avut încredere în mine în ultimul timp, dar dacă prin asta trebuie să trec pentru a-mi continua viața după ce am avut un astfel de trecut în spatele meu, cred că este un lucru pe care îl voi îndura cu încredere și fără să mă lamentez sau să-l evit, oricât de nedrept sau de injust ar fi.

Acum câteva luni, am aflat un adevăr inimaginabil de șocant despre directorul companiei Re:Cielo și, deși am încercat să găsesc o explicație pentru faptele sale, nu l-am putut contacta pe acesta, iar în cele din urmă, am decis să iau măsuri legale împotriva directorului executiv.

În această privință, partea adversă nu a oferit nici măcar o explicație, dar, în schimb, a mobilizat câțiva reporteri pentru a-mi aduce acuzații penale, precum fraudă și delapidare. Răspunsul pe care aceștia îl oferă este împărtășirea unei game largi de articole defaimatoare și de informații calomnioase, însă niciuna dintre acuzațiile penale aduse mie de către cealaltă parte nu este deloc adevărată.

În special, afirmația făcută de un om pe YouTube la data de 22 august 2021, care susținea că am contactat personal o fană și am hărțuit-o sexual, nu este deloc adevărată. Acesta este un alt exemplu de calomnie neîntemeiată. Deoarece este un atac personal deliberat, mă voi pregăti să prezint acest caz istanței legale.

În prezent, am trimis deja la firma de avocatură toate materialele de probă care dovedesc cazurile civile și penale ilicite cu privire la CEO-ul de la Re:Cielo, acestea incluzând probe care pot îndrepta falsa suspiciune pe care cealaltă parte a ridicat-o împotriva mea.

Cu toate acestea, întrucât aceste acuzații particulare se referă la o infracțiune foarte gravă, nu le voi dezvălui public, astfel încât anchetatorii să poată investiga în mod corespunzător și să ia măsuri adecvate. Cred că nedreptatea pe care am trăit-o din cauza celeilalte părți și defăimarea care mi-a fost săvârșită vor fi dezvăluite în curând.

Toate procesele viitoare vor dura ceva timp, dar voi împărtăși totul cu transparență tuturor fanilor care mă susțin. Vă mulțumesc sincer că nu ați renunțat la mine și că m-ați crezut până la final.”

După cum s-a raportat anterior, fostul membru JYJ și casa sa de discuri Re:Cielo sunt implicați într-o dispută privind contractul său exclusiv. În timp ce Yoochun a pretins că agenția i-a delapidat din fonduri, Re:Cielo a declarat că artistul a fost cel care și-a încălcat condițiile contractuale prin semnarea unui contract dublu cu o agenție japoneză. Agenția a mai susținut și că l-au ajutat pe cântăreț să își achite datoriile personale, iar Yoochun este de asemenea acuzat că a folosit cardul de credit al companiei pentru cumpărarea unei poșete de lux pentru prietena sa de la momentul respectiv, a unor tone de articole din jocuri, și că a cheltuit 100 de milioane de won la un club de divertisment pentru adulți. Institutul Garo Sero l-a acuzat, de asemenea, pe Yoochun că le-a cerut fanilor săi să întrețină partide de sex în trei.

Sursa

Un gând despre „Yoochun neagă acuzațiile care susțin că le-a cerut fanilor să întrețină partide de sex în trei și spune că va lua măsuri legale pentru îndreptarea situației

  1. 🌻‏ flavia 🌻‏ (@flavia38365067)

    institutul Garo.. este un youtuber care deja a pierdut procese pentru calomnie !! Toti fanii stiu ca Yoochun nu mai foloseste nici un cont oficial de nicaieri.. Conturile sunt folosite de fostul manager care posteaza tot felul de minciuni. Deci nu avea cum sa propuna Yoochun sex in 3 cand el nici nu stie parolele… daca le stia le shimba sa nu aiba acces managerul.. care in ani si-a deschis 3 afaceri !! Yoochun a descoperit de cateva luni ca Managerul il fura si nu era platit!! Si cardul nu ave cum s il foloseasca fara acceptul agentiei..el fiind doar un artist nu CEO sau sa faca parge din administrativ!! Acum cand Managerul Kim-Moa se zbate ca pestele pe uscat Yoochun se pregateste de fan meeting in Japonia, re sedinte foto si va landa melodii noi !!

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s