Kim Go Eun se întreabă dacă Ahn Bo Hyun vrea să rămână peste noapte la el în teaserul dramei “Yumi’s Cells”

Watch: Kim Go Eun Wonders If Ahn Bo Hyun Doesn’t Want Her To Go Home For The Night In “Yumi’s Cells” Teaser

K-drama “Yumi’s Cells” oferă un teaser video în care Kim Go Eun și Ahn Bo Hyun sunt prezentați publicului în ipostaze noi și foarte drăguțe.

Bazat pe webtoon-ul cu același nume, “Yumi’s Cells” va spune povestea unei angajate obișnuite dintr-un birou pe nume Yumi – din punctul de vedere al celulelor sale cerebrale, care îi controlează fiecare gând, sentiment și acțiune. Kim Go Eun va juca rolul principal al lui Yumi, o femeie obișnuită care se luptă cu exprimarea sentimentelor sale, în timp ce Ahn Bo Hyun va juca rolul lui Goo Woong, un dezvoltator de jocuri cu inimă caldă și sincer.

În noul teaser, Yumi și Goo Woong stau stingheri pe canapeaua lui, în timp ce celulele creierului lui Yumi exclamă: „E deja noapte?” Goo Woong întreabă emoționat: „Deoarece este încă seara devreme, ai vrea să bei o ceașcă de cafea înainte de a pleca?” Privind ceasul, celulele creierului lui Yumi se întreabă: „Este ora 11 seara, devreme, totuși? ” Cu toate acestea, ea spune cu voce tare: „Oh, este încă seara devreme. Atunci ar trebui să [bem o cafea]? ”

Goo Woong se grăbește spre bucătărie, unde analizează două căni pe care le-ar putea folosi pentru a-i servi lui Yumi cafeaua. El estimează că ceașca mai mică ar  pentru a fi consumată în doar cinci minute, dar cana mare ar dura o oră – ceea ce îl face să aleagă cana mare. Văzându-l luând decizia de departe, Yumi se înroșește în timp ce celulele creierului ei se întreabă: „Nu înseamnă asta că nu vrea să mă duc acasă?”

Când mâna lui Goo Woong o atinge pe a ei, celulele creierului lui Yumi exclamă: „Mâinile noastre se ating! Mâinile noastre se ating! ” iar cei doi se uită încet unul la altul într-un moment plin de tensiune romantică.

Clipul se îndreaptă apoi către punctul de vedere al celulelor (animate) creierului lui Yumi, care urmăresc cu emoție scena jucându-se ca și cum ar fi într-un cinematograf. O celulă declară: „Sunt atât de nervoasă încât nu pot să mă uit!” în timp ce alta aleargă cu o pungă de floricele, strigând: „Ce se întâmplă? A început deja? ” Când celula care folosește floricele trage din greșeală  ecranul din priză, celelalte celule se plâng: „Dar aceasta este prima noastră scenă de dragoste din ultimii ani!”

“Yumi’s Cells”  are premiera pe 17 septembrie.

 

 

 

Surse: hancinema, soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s