B.I. recunoaște acuzațiile care i se aduc și își cere scuze + procuratura cere 3 ani de închisoare

Prosecution Requests 3-Year Prison Sentence For B.I Regarding Drug Case

La prima înfățișare din procesul împotriva lui B.I pentru consum de droguri, acesta și-a aplecat capul și a cerut scuze pentru greșeala din trecut , iar tatăl său a vorbit în fața judecătorilor.

B.I a fost pus sub acuzare în luna mai a acestui an pentru suspiciuni că a cumpărat marijuana și LSD de la cunoștința „A”, între 2016 și 2019, și că a folosit unele dintre droguri. În septembrie 2019, în timpul interogatoriilor sale de poliție, B.I a recunoscut că a consumat droguri ilegale și a fost pus sub acuzare la scurt timp după aceea.

La ședința din 26 august, procuratura a declarat: „B.I a consumat marijuana în total de trei ori în martie 2016 și aprilie 2016 și a cumpărat și LSD în acel moment”.

B.I a comentat: „Recunosc toate aceste acuzații și autoreflectez”. Înaintea ședinței, B.I a depus și o scrisoare de scuze în fața instanței pe 25 august.

Procuratura a solicitat o pedeapsă de trei ani de închisoare, împreună cu o amendă de 1,5 milioane de woni (aproximativ 1.300 de dolari) pentru B.I.

Sentința finală va fi stabilită la procesul programat pentru 10 septembrie.

La înfățișarea din 27 august avocatul lui B.I a vorbit în numele clientululi său: „B.I își recunoaște greșelile și reflectă profund asupra sa, precum și la faptul că a provocat o mare tulburare ca persoană publică. În timpul infracțiunii, B.I avea doar 19 ani. A comis o greșeală din curiozitate. Mai mult, B.I este inculpat pentru prima dată, fără antecedente penale sau civile, și a efectuat în mod continuu servicii comunitare, precum și donații nonprofit de la debutul său. Albumul pe care l-a lansat recent face parte, de asemenea, dintr-un proiect de donare a tuturor veniturilor.”

Ulterior, lui B.I i s-a dat și șansa de a vorbi personal ca  inculpat. El a spus: „Am făcut o greșeală complet prostească în trecut. Eram tânăr și naiv, dar chiar și așa, am fost un prost pentru ceea ce am făcut. Mi-am rănit familia. Pentru o vreme, am crezut că nu mai vreau să trăiesc. Dar prin aceste evenimente recente, mi-am făcut timp să mă uit în jurul meu și să reflectez asupra trecutului meu. Nu voi mai repeta niciodată o greșeală prostească ca asta. Voi continua să reflectez asupra mea. Vreau să-i protejez pe cei pe care îi prețuiesc „.

S-a dezvăluit că tatăl lui B.I a participat și el la ședința de judecată în această zi și că a cerut să vorbească în fața judecătorilor. El a rostit în lacrimi: „Ar fi trebuit să-mi educ copilul mai bine. A fost vina mea. Mă învinovățesc pentru că m-am lăudat cu realizările copilului meu cu nasul pe sus. Vă rog să arătați îndurarea fiului meu nesăbuit.”

Surse: soompi, allkpop

2 gânduri despre „B.I. recunoaște acuzațiile care i se aduc și își cere scuze + procuratura cere 3 ani de închisoare

  1. youabby

    Ce se va intampla cu el?🤔a consumat de cateva ori si acum,risca sa fie inchis trei ani.Ilhoon a consumat mai multi ani si i-au dat 2 ani (parca nu era definitiv..)
    Mai degraba s-ar face ceva in scopul prevenirii tentatiei,decat sa mearga la inchisoare.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s