Mingyu din Seventeen vorbește despre numărul mare al membrilor din trupă și altele

SEVENTEEN’s Mingyu Talks About The Number Of Members In The Group, What He’s Been Studying Lately, And More

Mingyu din Seventeen a devenit imaginea revistei 1st Look!

În cadrul interviului ce a urmat după finalizarea ședinței foto, Mingyu a spus: „Iubesc combinația dintre cele 3 mirosuri parfumate atunci când ies din duș, după ce mă spăl cu gelul meu favorit, apoi îmi hidratez corpul aplicând cremă, urmat de parfum. În zilele în care vreau să mă simt mai bine, acești trei pași sunt esențiali pentru mine. M-am distrat atât de mult în timpul acestei ședințe foto deoarece am avut posibilitatea de a folosi produsele mele favorite de îngrijire a corpului. În general, le prefer pe acelea cu miros dulce. Datorită acestui lucru, am fost atras de parfumul Amber Vanilla al Laurei Mercier. Se potrivește perfect cu imaginea mea.”

Mai apoi, idolul a menționat membrii grupului Seventeen, spunând amuzat: „Inițial, credeam că 13 persoane într-o trupă ar fi mult prea mult. În prezent, simt un anumit gol când cineva lipsește. Chiar și atunci când mâncăm și nu suntem toți, este evidentă lipsa. O să vă spun o glumă a personalului de la agenția noastră: Dacă simțiți un gol când un membru Seventeen nu este prezent, înseamnă că v-ați adaptat la trupă.”

Când a fost întrebat despre o activitate nouă din viața sa, Mingyu a răspuns: „Recent, am început să studiez despre viața unui agent imobiliar autorizat. Tatăl unuia dintre membrii noștri a primit un astfel de certificat. Am fost curios, ața că am decis să cumpăr o carte legată de acest subiect. Nu încerc să obțin un astfel de certificat, însă vreau să citesc cartea pentru a deține noi cunoștințe și pentru a-mi satisface curiozitatea.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s