Winter din aespa este criticată pentru că și-a „maltratat” hamsterii

Winter se confruntă cu acuzații noi!

Pe 31 august, membra aespa a vorbit pe aplicația Bubble despre experiența ei cu hamsterii ca animale de companie. Winter a dezvăluit – „Când eram la școală, aveam 25 de hamsteri. Cu siguranță, am început cu doi, dar relația dintre ei a fost foarte bună.”

Aceasta a continuat – „Când se nasc, sunt foarte drăguți. Atunci am decis să cresc doar unul dintre ei care era cam bolnav, așa că am crescut doar unul.”

Însă, povestea lui Winter cu hamsterii a provocat controverse în mediul online, deoarece internauții au acuzat-o că abuzează animalele. Potrivit acestora, fiecare hamster trebuie să stea într-o cușcă separată, dar Winter a zis că i-a ținut pe amândoi împreună, fapt ce a dus ca ei să se reproducă.

Internauții s-au mai întrebat și ce a făcut cu ceilalți 24 de hamsteri, comentând că ar trebui să se documenteze înainte să își ia un animal de companie și că nu are grijă de necuvântătoare. De asemenea, trebuie să menționăm că nu este prima dată când idolul este acuzat că „abuzează” animalele, Winter fiind acuzată anterior că a necăjit și țipat la o pisică.

Ce părere aveți?

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s