Contractele membrelor Red Velvet expiră în această lună + SM Ent. nu a oferit nicio declarație cu privire la reînnoirea lor

Încă nu există nicio informație dacă membrele trupei Red Velvet își vor reînnoi contractele cu agenția SM Entertainment.

Trupa a debutat în august 2014, iar contractele fetelor din Red Velvet vor expira în această lună. Deși este deja 1 septembrie, încă nu există nicio actualizare de la SM Entertainment cu privire la reînnoirea acestor contracte.

Promoțiile oficiale ale grupului pentru ultima lor activitate, „Queendom”, s-au încheiat și ele pe 29 august. Ca să nu mai vorbim despre faptul că SM Entertainment a păstrat tăcerea cu privire la reînnoirea contractului până în prezent, fapt ce i-a îngrijorat pe fani. Mulți dintre ei au cerut o declarație oficială de la agenție.

Fetele din MAMAMOO, care au debutat cam în același timp cu Red Velvet, au soluționat deja chestiunea contractului,  membra Wheein fiind singura care a decis să părăsească RBW, dar ea face încă parte din grup.

Vom reveni cu mai multe informații.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s