Grupul japonez de băieți de la HYBE Labels Japan va apărea într-o reclamă de pe clădirea Times Square din New York

Se pare că primul grup japonez de la HYBE Labels Japan primește o surpriză înainte de debut!

Agenția HYBE Labels Japan (cunoscută anterior ca Big Hit Japan) a confirmat la începutul acestui an faptul că plănuiește să debuteze un nou grup de băieți japonezi. Membrii grupului ar fi câțiva concurenți ai emisiunii „I-Land” alături de alți stagiari, care încă nu au fost dezvăluiți.

După cum este menționat pe site-ul oficial al agenției, acest grup este „un proiect de debut global pentru creșterea unor artiști care încep din Japonia și vor continua să cânte pe scena mondială.” Din păcate, acest an dominat mult de pandemia COVID19, a împiedicat toate planurile de călătorie pentru toți cei implicați în acest proiect mult așteptat.

Cu toate acestea, fanii internaționali sunt foarte nerăbdători de debutul foștilor concurenți ai emisiunii „I-Land”, adică EJ, K, Ta-Ki și Nicholas. În timpul așteptării lor, fanii s-au ocupat de organizarea unor activități care vor ajuta la promovarea noului grup. Prin urmare, aceștia au decis să promoveze grupul japonez chiar în New York, SUA. Acesta a devenit astfel primul grup de băieți care nu a debutat încă, însă va avea posibilitatea de a apărea pe reclamele difuzate pe cunoscuta clădire, Times Square. Reclama va fi un videoclip care va dura 15 secunde și va fi văzută zilnic în perioada 20-26 septembrie. Adresa exactă este 701 7th Avenue New York, NY 10036.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s