Euijin, Newsun și Minjae din SONAMOO își încheie contractele cu TS Entertainment + Euijin semnează cu o nouă agenție

Melon

Euijin, Newsun și Minjae din SONAMOO au decis să își încheie mai repede contractele cu agenția TS Entertainment!

Un raport din data de 3 septembrie a publicației SPOTV News a dezvăluit că cele trei membre SONAMOO au căzut de acord cu agenția să încheie contractele, deși acestea ar fi trebuit să expire abia la sfârșitul anului 2021. Deși știrile nu au fost conformate încă, se presupune că trupa s-a despărțit, întrucât cinci din șapte membre au părăsit TS Entertainment.

În data de 9 septembrie, Mellow Entertainment a confirmat că a semnat un contract exclusiv cu Euijin, care va continua să promoveze cu numele Hong Eui Jin. Un reprezentant al agenției a declarat: „Ne bucurăm să lucrăm alături de Hong Eui Jin. Îi vom oferi toată susținerea noastră, așa încât să poată activa în domenii precum muzica, actoria și televiziunea. De asemenea, lucrează la un album solo, așa că vă rugăm să urmăriți știrile.

Euijin și-a anunțat personal fanii pe Instagram:

Bună, sunt Euijin. Am vrut să vă întâmpin cu vești bune, însă am întârziat puțin.

În primul rând, am multe regrete în legătură cu SONAMOO, am petrecut șapte ani ca membră a trupei… Însă a sosit momentul să îmi iau rămas-bun. Pentru a depăși aceste regrete, voi răsplăti pe toată lumea cu o nouă imagine a mea.

Vreau să mulțumesc din nou fanilor noștri pentru că au avut încredere în noi, ne-au urmărit și ne-au înveselit până acum. M-am alăturat agenției Mellow Entertainment, care mi-a oferit energie pozitivă și respect.

Voi fi Hong Eui Jin, care muncește din greu pentru a ajunge la așteptările voastre și vare merită sprijinul fanilor. Vă rog să aveți grijă de mine în viitor. Vă mulțumesc și vă iubesc.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s