Jang Won Young s-a vindecat de COVID-19

Jang Won Young Recovers From COVID-19

Agenția a asigurat fanii că artista s-a vindecat de COVID-19!

În data de 29 august, Jang Won Young a fost diagnosticată cu COVID-19. Pe 10 septembrie, agenția Starship Entertainment a lansat o declarație oficială cu privire la starea ei de sănătate:

„Bună ziua. Aici este agenția Starship Entertainment.

Vrem să anunțăm faptul că artista noastră, Jang Won Young, s-a recuperat complet și nu mai este infectată cu COVID-19. În data de 28 august, Jang Won Young a făcut un test PCR după ce un membru al personalului nostru a fost confirmat ca fiind caz pozitiv de infectare. Artista a fost diagnosticată în data de 29 august. După aceea, ea a fost transferată la un centru de tratament special. După spusele profesioniștilor, Jang Won Young s-a recuperat foarte bine și s-a vindecat complet, iar apoi a primit aprobarea de a părăsi centrul.

În prezent, aceasta se odihnește după ce a părăsit centrul de tratament. Va continua să respecte condițiile și sfaturile date de autoritățile sanitare, așa încât activitățile ei viitoare să nu fie afectate. De asemenea, noi promitem că vom face tot posibilul să asigurăm sănătatea și siguranța artiștilor noștri, dar și a personalului.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s