Lisa din BLACKPINK discută despre debutul solo, dezvăluirea frunții ei pentru prima oară și multe altele

BLACKPINK’s Lisa Dishes On Her Solo Debut Track, Bandmates’ Support, & Revealing Her Forehead For 1st Time

Lisa din BLACKPINK și-a împărtășit gândurile legate de debutul său solo!

În data de 10 septembrie, Lisa a susținut o conferință de presă cu câteva ore înainte de a debuta oficial cu albumul „LALISA”. În timpul conferinței, artista a mărturisit: „Mă simt în continuare entuziasmată și nu îmi vine să cred. Chiar și când exersam coregrafia am crezut că este o iluzie, dar când am filmat, mi-am dat seama că totul este real. Sunt foarte încântată că am ocazia de a susține un spectacol solo. Sper că fanilor BLINK le va plăcea melodia mea și o vor trata cu multă dragoste.”

Apoi, a continuat: „Deoarece acesta este primul meu album solo, care îmi mai poartă și numele, are o semnificație aparte pentru mine. Mulțumesc mult fanilor pentru că au așteptat cu răbdare debutul meu. Am muncit foarte mult în realizarea albumului.”

În ceea ce privește motivul pentru care a ales să își numească albumul astfel, Lisa a explicat: „Am vrut foarte mult să arăt o parte mare din mine prin intermediul acestui album. Am vrut să mă arăt pe mine, Lalisa, exact așa cum sunt. Acesta este motivul pentru care l-am numit așa.”

Apoi, aceasta a ales să își descrie melodia de titlu, care poartă numele albumului. Artista a comentat: „Cred că acesta este un cântec care poate arăta cu adevărat puterea pe care o deține numele meu și partea mea încrezătoare totodată. Sper că oamenii vor asculta piesa mea și se vor gândi că doar eu sunt capabilă să creez un asemenea stil. Coregrafia este una simplă, așa că sper că se vor distra dansând pe ea!”

De asemenea, Lisa a menționat faptul că și-a dorit ca „Lalisa” să includă și elemente ale țării ei natale, Thailanda. A spus: „Am vrut ca piesa să transmită o energie specifică tailandeză. Ținutele alese de mine surprind bine acea atmosferă pe care mi-o doream. După ce am spus că îmi doresc să includ elemente thailandeze, Teddy a aranjat totul în stilul acela și am fost foarte încântată! Mi-a plăcut foarte mult rezultatul! A ieșit foarte drăguț!”

Lisa este recunoscută pentru bretonul său. Legat de acest lucru, a dezvăluit: „Am vrut să arăt o nouă latură de a mea, așa că mi-am dezvăluit fruntea pentru prima oară în timpul sesiunii foto pentru album. Fanii mei nu m-au văzut niciodată cu fruntea descoperită. Pentru că îmi doream atât de mult să arăt ceva nou, am luat această decizie. ”

De asemenea, artista a dezvăluit faptul că membrele BLACKPINK au petrecut ore în șir pe platourile de filmare, pentru a-și oferi sprijinul față de ea. Lisa a spus: Jennie și Rose au făcut o treabă bună cu debuturile lor! Așa că am muncit și eu din greu pentru a prezenta lucruri grozave! Toate colegele mele de trupă au venit la mine în timpul filmărilor și m-au înveselit. Au rămas alături de mine acolo chiar și până la orele dimineții. M-am simțit alinată de prezența lor.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s