Membrii ATEEZ răspund complimentelor jucătoarei olimpice de volei Kim Hee Jin la adresa lor

Pe data de 16 septembrie membrii ATEEZ au apărut în calitate de invitați la emisiunea radio „DAY6’s Kiss The Radio” pentru a promova revenirea recentă cu noul album „ZERO: Fever Part.3”

În timpul emisiunii radio, DJ-ul Young K a menționat că jucătoarea olimpică de volei Kim Hee Jin, care a revenit recent din Tokyo după ce echipa națională a Coreei a jucat acolo, a vorbit despre faptul că este o fană al trupei cu o zi înainte.

Toți membrii ATEEZ nu au putut să-și ascundă aprecierea, iar San a vorbit în numele tuturor, pentru jucătoarea de volei: „Noi v-am susținut mult (în timpul Jocurilor Olimpice). Vă mulțumim nespus pentru că ați jucat pentru Coreea de Sud, și vă mulțumim că vă place ATEEZ. Noi vom continua să fim membrii TEEZ care muncesc din greu întotdeauna.”

În timpul unui interviu cu puțin timp în urmă, Kim Hee Jin a vorbit despre melodiile kpop care au fost difuzate la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2021. Ea a spus: „Îmi place să aud toate piesele kpop. De fapt îmi place ATEEZ. Motivul pentru care ei îmi plac este pentru că pun atât de mult efort în coregrafia lor. Iar în timpul Jocurilor Olimpice, în orice moment care era important pentru mine, melodia „WIN” de la ATEEZ mereu cânta. Și de fiecare dată melodia cânta, noi câștigam. Noi am schimbat jocul. Iată de ce încă mai ascult această melodie.”

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s