[CCC] Mnet face discriminări între concurenții feminini și masculini din cadrul emisiunilor de supraviețuire?

Mnet - Google Search

Mnet a devenit recent un subiect de discuție printre internauți.

Oamenii au început să își pună semne de întrebare, după ce au analizat cu atenție toate emisiunile și programele de audiție susținute de Mnet. Discuția intensă între internauți a început, după ce câștigătorul emisiunii „Show Me the Money” a câștigat suma de 300 de milioane de won, producție de albume și asistență pentru realizarea și compunerea viitoarelor melodii. Însă, în cadrul emisiunii de fete „Street Woman Fighter” nu exista niciun premiu la început, iar apoi s-au oferit aproximativ 5 000 de won. După acest lucru, oamenii au izbucnit în comentarii, susținând că Mnet face discriminări între concurenți, iar fetele sunt mereu puse într-o lumină inferioară, în timp ce alții îi contraziceau cu argumente.

Să vedem ce au de spus aceștia!

  1. Pun pariu că odată ce emisiunea „Street Woman Fighter” se va încheia, următoarea ediție va accepta doar concurenți masculini! Ei mereu fac aceste genuri de testări cu emisiunile de fete, iar apoi lansează variantele masculine când nu mai sunt siguri de alegerea făcută.
  2. Eh, dar în „Show Me the Money” nu sunt și femei? Mi se pare că discriminarea e produsă mai mult între dansatori și rapperi.
  3. Aceștia mereu vor începe o emisiune de experiment cu fete, apoi o schimbă și acceptă doar bărbați când le merge bine și au popularitate! Adică doar gândiți-vă la „Produce, Queendom”… Deci, când va apărea emisiunea numită „Street Man Fighter”?
  4. Dar „Show Me the Money” nu este o emisiune doar cu bărbați! Vedeți, din această cauza oamenii spun că feministele sunt peste tot, Nu se mai opresc!
  5. Cum puteți compara emisiunile între ele, ținând cont că una este la început iar cealaltă tocmai a încheiat sezonul 10?? Opriți-vă cu prostiile acestea!
  6. „Show Me the Money” nu a fost niciodată o emisiune care primește doar participanți masculini. De ce se aduce vorba de discriminare în acest caz?
  7. Prima emisiune este una cu conceptul Superstar K, în care concurenții trec prin audiții publice. La „Street Woman Fighter”, se selectează o echipă participantă. Deși „Show Me the Money” a avut în primul sezon un câștig de 100 de milioane de won, acei bani au fost împărțiți între finaliști! În plus, nu există nicio taxă de participare!
  8. Nu vă e rușine să spuneți asta??? Dacă aveți un IQ scăzut, ar trebui să vă țineți gura închisă!
  9. Mai degrabă aș spune că discriminarea provine de la „Street Woman Fighter”! De ce echipele sunt alcătuite numai din femei și de ce doar ele au oportunitatea de a câștiga un premiu, iar bărbații nu??

Tu ce părere ai?

sursa: dailynaver

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s